fbpx

Votează cel mai bun conținut de gaming la Gaming Video Awards

Votează cel mai bun conținut de gaming la Gaming Video Awards

24 aug. 2021 Altele, Gaming

60 de creatori de conținut de gaming locali concurează pentru votul publicului la Gaming Video Awards, iar printre ei sunt și eu 😀 Eu am fost propusă la categoria: Cel mai bun conținut de gaming tech și aș aprecia dacă m-ați vota aici.

Nume importante ale scenei de gaming din România concurează la cea de-a doua ediție a Gaming Video Awards connected by Vodafone. Competiția care îi premiază pe cei mai responsabili creatori de conținut de gaming se află în etapa votului publicului. Desfășurarea competiției poate fi urmărită pe www.gamingvideoawards.ro.

Cele 273 de videouri înscrise se regăsesc în cadrul celor 18 categorii destinate creatorilor de conținut: Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun live stream, Newcomer of the year, Cea mai bună serie de Let’s Play, Cel mai bun video al unei creatoare de conținut, Cel mai bun conținut de gaming tech, Cel mai bun conținut de MOBA, Cel mai bun conținut de Sports Games, Cel mai bun conținut de Battle Royale, Cel mai bun conținut de Tactical Shooters, Cel mai bun conținut axat pe jocurile populare – Brawl Stars, Fortnite, Minecraft și CS:GO, Cel mai bun conținut kids friendly, Cel mai bun conținut de gaming de pe TikTok și Cel mai bun stream de mobile gaming. Acestora se adaugă și înscrierile din cadrulcategoriilor Cea mai bună campanie de comunicare cu creatori de conținut, Cea mai bună campanie cu conținut de gaming, Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming dedicate brandurilor sau agențiilor care au creat campanii cu tematică de gaming sau cu creatori de conținut.

Gaming Video Awards dorește să ofere recunoaștere acelor creatori care propun publicurilor lor nu doar energie debordantă și pricepere în jocurile video, dar și un discurs corect, live-uri și videouri de calitate și, nu în ultimul rând, o atitudine pozitivă. Acești creatori pot deveni repere pentru generații de tineri, creând în platformele lor spații sigure de entertainment și dialog despre pasiunea lor comună: gaming-ul.

Role Model of the year este categoria al cărei câștigător va fi desemnat de către juriul competiției. Creatorul de conținut al anului va fi anunțat în cadrul galei de premiere, trofeul fiind decernat celui care a adunat cele mai multe premii în cadrul competiției.

În următoarea săptămână, gamerii pot vota atât creatori de gaming cu comunități mari precum ZaSami, Gannicus, AlexaTV, Tedereu, Theo, Bobospider sau Werty, dar îi pot încuraja cu un vot și pe creatorii aflați la început de drum, precum Cristina Simion, Gabriela Bucur sau Shesky.

Etapa votului publicului se încheie pe 30 august, urmând ca nume importante ce activează în gaming, media, comunicare și marketing să jurizeze cele mai bune 5 propuneri ale publicului pentru fiecare categorie. În cazul categoriilor pentru branduri, acestea nu vor fi supuse votului publicului, ci vor fi notate doar de juriu. Gala de premiere va avea loc online pe 7 octombrie.

Gaming Video Awards este organizat de Dăescu Borțun Olteanu. Evenimentul se alătură celorlalte produse ce poartă și semnătura diviziei de gaming a Dăescu Borțun Olteanu: Bucharest Gaming Week și Gaming Marathon.

Gaming Video Awards connected by Vodafone este susținut de George, primul banking inteligent, Amber, Logitech G, foodpanda, Alienware, AOC și Philips OneBlade.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.