fbpx

Vreau din nou în clasa a noua

Vreau din nou în clasa a noua

28 oct. 2016 Altele

Nu am foarte multe amintiri din liceu, nu pentru că aș sta eu așa prost cu memoria, ci pentru că nu prea am făcut lucruri interesante pe atunci. Eram tare liniștită (chiar un pic antisocială), nu prea vorbeam cu nimeni, iar în pauze stăteam mai mult în bancă cu căștile pe urechi. Ca să nu mai zic că preferam să trec neobservată pe hol și mă feream mereu de colegii populari. Nu mi s-a întâmplat mai nimic amuzant, nu am ieșit în evidență cu nimic anume, iar zilele cele mai interesante erau cele în care chiuleam în grup ca să ne plimbăm prin parc.

6Ds5DDjCBaB4P3Giz9K7ty2ViLbg_8LY36oU44Q2Rbo=
Una din putinele poze pe care le mai am din liceu

 

Între timp, mi-am schimbat destul de mult temperamentul și gândirea, am evoluat și am învățat că nu este nimic rău în a socializa și în a te exterioriza. Acum nu mă mai interesează părerea celorlalți, nu mai fug de persoane noi și reușesc să fac Small Talks cu oricine. Tare aș vrea ca acum să mă pot întoarce din nou în clasa a noua, desigur, cu mintea de acum. Aș profita de fiecare pauză, de fiecare ieșire cu prietenii, de orice chiul organizat și aș vrea să-mi cunosc toți colegii de liceu, nu doar pe cei de clasă. Cu siguranță acum aș face perioada liceului una memorabilă.

 

Din păcate, unii copii nici măcar nu au șansa de a ajunge în clasa a noua… nici măcar nu știu ce pierd. Pe lângă șansele profesionale reduse semnificativ, fără posibilitatea unei cariere bune, o mare pierdere este și pierderea unei etape distractive din viață… Mă bucur că sunt campanii care pot ajuta copii fără posibilități să nu rateze experiența liceului.

4h2U7WCVYpTEYjoZvaL-wNJ72M4QYlPtJ5CNzEW5YpI=
Ultima zi de liceu

 

În luna octombrie, se desfășoară cea de-a IX-a ediție a campaniei de strângere de fonduri „Vreau în clasa a noua”, un proiect World Vision susținut de KFC și Pizza Hut. Pe parcursul întregii luni, oricine poate să doneze câte 1 leu în orice restaurant KFC sau Pizza Hut, fără să fie nevoit să achiziționeze vreun produs, contribuind astfel la bursele care vor ajuta copiii înscriși în program să se bucure de încă un an de școală.

În 2015, cei 80.000 de euro strânși au sprijinit 120 de copii, prin burse de câte 250lei, oferite lunar de către World Vision.

k4NnsWjKkQSDn_hZzNiXs9W6eLcvcFFNl2KZo8pyBYE=

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.