fbpx

Vrei cea mai bună securitate? Uite o cameră video de securitate destinată pușcăriilor

Vrei cea mai bună securitate? Uite o cameră video de securitate destinată pușcăriilor

21 apr. 2020 Altele

Comunicat de presă: „Axis Communications a anunțat lansarea camerei de rețea AXIS Q9216-SLV, o cameră video compactă și robustă concepută să ofere un câmp vizual larg și o acoperire totală a zonei supravegheate. Disponibilă în culoarea albă și oțel inoxidabil elegant, camera oferă o calitate video înaltă cu rezoluție de 4 MP și dispune de wide dynamic range (WDR) care aduce claritate, chiar și atunci când scena conține atât zone întunecate, cât și zone luminoase.

XIS Q9216-SLV Network Camera, a compact an robust corner-mount ca

Această cameră certificată IK10+/IP66, rezistentă la vandalism, este potrivită pentru utilizarea în instalările de securitate sporită, precum închisori și secții de psihiatrie, acolo unde este necesară prevenirea incidentelor de auto-vătămare. Camera este prevăzută cu sistem de iluminare cu infraroșu (IR) invizibil de 940nm și mască poligonală de protejare a confidențialității persoanei, pentru a oferi flexibilitate și a garanta respectarea intimității persoanelor. În plus, pentru ușurință în întreținere, carcasa din oțel inoxidabil corespunde standardelor IP66 și IP6k9k, putând fi curățată folosind jeturi de apă de temperatură ridicată și presiune înaltă. De asemenea, capacul frontal din două bucăți și rezistent la abraziune poate fi demontat ușor pentru o curățare temeinică.

Principalele caracteristici includ:

  • Designul și materialul din care este construită camera previne rănirea persoanelor din încăperea monitorizată – prin caracteristica de anti-ligature –, fiind o cameră robustă (IK10+);
  • Cameră de colț – ceea ce permite acoperirea întregului spațiu, fără a lăsa unghiuri moarte;
  • Tehnologie WDR și iluminare IR invizibilă (940 nm);
  • Design compact – ușor de instalat;
  • Tehnologie Zipstream care suportă H.264 și H.265;

Camera AXIS Q9216-SLV include tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264 și H.265, care reduce semnificativ lățimea de bandă și capacitatea de stocare. Mai mult, firmware-ul semnat și modulul Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 ajută la prevenirea accesului neautorizat și protejarea sistemului.

Mai multe informații despre camera de rețea AXIS Q9216-SLV aflați de pe site-ul Axis, camera fiind disponibilă prin intermediul rețelei de distribuitori Axis de la data de 1 aprilie a acestui an.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.