fbpx

Vrei să faci vlogging? Începe cu HUAWEI nova 9 SE

Vrei să faci vlogging? Începe cu HUAWEI nova 9 SE

5 mai 2022 Smartphone-uri

Review video:

Doar 1.300lei, doar atât costă noul smartphone HUAWEI nova 9 SE, doar 1.300lei. Iar prețul nici măcar nu este singurul atu al acestui telefon.

Pe lângă un preț super bun, HUAWEI nova 9 SE arată grozav! are o cameră foto performantă ce poate fotografia până la o rezoluție de 108MP, un ecran tare reușit LCD de 6,78 inci – perfect pentru conținut media, 8GB RAM și 128 spațiu de stocare, autofocus ce îți detectează nu doar fața, ci și contrastul ca imaginile să iasă cât mai reușite, baterie mare de 4000mAh, încărcare extrem de rapidă de 66W și cameră frontală de 16 MP perfectă pentru vlogging pentru că are niște funcții speciale despre care o să vă vorbesc în continuare.

Repede vă mai spun că telefonul este dual-SIM, 4G – nu 5G, are senzor de amprentă pe butonul de on/off, iar în cutie vei primi și o husă transparentă din silicon.

Toate specificațiile de mai sus sunt super importante dacă îți place să te filmezi, să creezi conținut și să faci vlogging.

Ai nevoie de un ecran mare, luminos ca să-ți vezi materialele video și chiar să le editezi, de o baterie care să te țină măcar 2-3 de filmat, încărcare rapidă dacă ai uitat să pui telefonul la încărcar înainte să filmezi, o cameră foto/video super bună, mai ales o cameră frontală bună pentru că este important să te vezi cât faci vlogging.

Și să nu uit să vă spun din nou cât de bine arată. Spatele modelului meu Crystal Blue este hipnotizant, nu are o culoare uniformă, ci mai degrabă raze ce pornesc din zona camerei foto ce își schimbă culoare în funcție de mediul înconjurător.

Ce îmi place cel mai mult la HUAWEI nova 9 SE

Dar ce te faci dacă atunci când te filmezi vrei să arați și ce vezi tu, ce e în spatele telefonului? În mod normal ai trece de pe camera frontală pe cea principală, dar asta presupune să oprești filmarea și apoi să editezi totul ca să apari și tu și ce e în spatele telefonului.

Prea complicat, durează prea mult, presupune să ai și câteva skill-uri de editare video ca să iasă o filmare reușită. Dar HUAWEI nova 9 SE te scapă de durerea asta de cap.

Datorită unor funcții speciale integrate în aplicație de cameră, ai super la îndemână, chiar în partea de sus a ecranului când ești pe modul video, modul Dual-Video. Acest mod nu doar că împarte filmarea în 2 zone diferite, una pentru camera frontală și alta pentru camera principală, dar mai are și o extra opțiune de thumbnail video în video, ce se cheamă Pic-in-Pic.

Și ce e și mai tare e că poți folosi și zoom pentru camera principală, în zona unde vezi ce filmezi cu camera principală. Zoom de 2x sau 5x.

Imaginează-ți următoare situație: Filmezi un vlog de călătorie în Roma, la Vatican, și folosești funcția Dual-Video pentru a te filma atât de tine cât și prin piața San Pietro din Vatican – ca să se vadă și piața și reacția ta cât ești acolo. Apoi brusc apare Papa la balconul celebru din piața San Pietro 😀 Pentru că poți da zoom de până la 5x, o să-l surprinzi și pe Papă în vlog-ul tău.

Da, știu, poate am exagerat un pic cu exemplul ăsta, dar ați înțeles la ce vă ajută zoom-ul în modul Dual-Video.

În plus, HUAWEI nova 9 SE face și poze la o rezoluție de 108MP și poate filma ultra-wide pentru un efect super interesant și video-uri creative ce par filmate cu o cameră specială mult mai scumpă.

La 1300lei HUAWEI nova 9 SE este un smartphone super bun dacă vrei să-ți începi cariera de vlogger, tiktoker sau orice ce alt fel de creator de conținut. Mai ales că nici nu trebuie să stai cu grija că-l scapi când filmezi și îi spargi ecranul pentru că ai 12 luni, de la achiziție, în care ecranul o să fie reparat gratis în cazul în care îl deteriorezi. Mai multe detalii aici – https://consumer.huawei.com/ro/support/nova9-se-screen-protection/

@victoriagiorgiana

noroc că primești 12 luni de protecție împotriva deteriorării ecranului la cumpărarea smartphone-ului @huawei #nova9SE

♬ Oh No – Kreepa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.