fbpx

Vrei să-ți cumperi un televizor nou de Black Friday? Iată de ce trebuie să ții cont.

Vrei să-ți cumperi un televizor nou de Black Friday? Iată de ce trebuie să ții cont.

31 oct. 2019 Altele

 

Black Friday e aproape! Așa că am pentru voi câteva sfaturi dacă vreți să vă cumpărați un televizor de Black Friday.

Top 3 cu cele mai importante lucruri la care trebuie să fii atent atunci când alegi un televizor nou:

  1. Televizorul trebuie să fie SMART. De mult nu am mai deschis televizorul să mă uit la posturile TV, îl folosesc pentru a mă uita pe Netflix, pe Youtube, HBO etc., cred că și voi la fel. Pentru că vorvim de un televizor smart, sistemul de operare contează destul de mult. Mulți producători au propriul lor sistem de operare, dar câțiva folosesc direct Android TV.

    De exemplu: Philips – The One vine la pachet cu sistemul de operare Android TV ce vine la pachet cu asistentul vocal Google și este integrat cu Amazon Echo și Alexa. Televizorul poate primi update-uri și poți instala rapid diverse jocuri și aplicati utile precum clasicele Netflix, HBO GO, Spotify sau de Steam Link, aplicație prin care poți să folosești puterea calculatorului tău pentru a te juca jocurile favorite pe ecranul televizorului prin intermediul rețelei de internet din casă.

2. Televizorul trebuie să fie 4K / UHD. Nu doar pentru a avea partea de cea mai bună rezoluție și calitate a imaginii, ci și pentru că deja există câteva posturi românești care transmit în rezoluție 4K. În plus, consolele de jocuri Xbox și PlayStation sunt mai mult decât capabile în a reda conținut 4K, aici mă refer în principal la jocuri și filme.
3. Posibilitatea de a reda conținut HDR. Indiferent că discutam de filme sau jocuri, HDR-ul va schimba felul în care te uiți la televizor. În cazul televizorului Philips 7304 – The One discutăm de HDR10+ care în acest moment este standardul high-end cand vine vorba de HDR. Acest lucru se traduce prin mai multe detalii atât în zone luminoase cât și în cele întunecate, acest lucru este valabil indiferent că vorbim de jocuri sau filme. Dolby Vision și Dolby Atmos vor schimba complet felul în care te uiți la televizor.

Dacă modelul 7304 de la Philips aka. The One îți face cu ochiul, atunci trebuie să știi că mai este echipat și cu un procesor de imagine nou, numit P5, din generația a 3-a, ce se ocupă de îmbunătățirea calității, reducerea zgomotului și diverse alte ajustari ale imaginii afișate pe ecran pentru a oferi o imagine perfectă.

Mai mult decât atât, televizorul celor de la Philips este echipat cu tehnologia Ambilight pentru iluminare ambientală pe 3 lături, această tehnologie oferă un joc de lumini ce extinde imaginile redate pe ecran printr-o proiecție de lumini în spatele acestuia.

Iar cum Black Friday se apropie cu pași rapizi, mai mult ca sigur că va intra la ofertă cu un preț avantajos.

 

Spor la cumpărăturile de Black Friday!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares