fbpx

Vrei un smartphone fiabil? Alege noul Cat S75

Vrei un smartphone fiabil? Alege noul Cat S75

27 feb. 2023 Lansari

Toată lumea știe că unele din cele mai rezistente telefoane sunt cele de la Cat, dar design-ul lor mereu a fost mult prea… dur. Telefoanele fiind folosite mai mult de persoanele ce lucrează în condiții dificile.

Dar, treptat, smartphone-urile Cat primesc și un design mai… elegant. Iată noul model Cat S75 lansat azi la MWC Barcelona:

Cel mai rezistent telefon Cat de până acum, Cat S75 este construit pentru a supraviețui. Impermeabil la praf, nisip și murdărie, telefonul a fost supus testelor extreme cu căderi repetate pe plăci de oțel de la înălțimi de până la 1,8 metri. De asemenea, este rezistent la apă, întrucât a fost testat la o adâncime de 5 metri, suportând jeturi de apă de înaltă presiune. Acest lucru îi aduce ratingurile IP68 și IP69K. Mai mult, Cat S75 a fost supus și la testele riguroase Mil-Spec 810H, fapt ce asigură că noul telefon poate supraviețui temperaturilor extreme, umidității ridicate, condițiilor de ceață sărată, vibrațiilor și testelor de căderi bruște.

Cat S75 include tehnologia Bullitt’s Hygiene+, toate suprafețele externe ale telefonului conțin ioni de argint antimicrobieni și poate fi curățat și igienizat cu ușurință, cu apă și săpun sau șervețele umede cu alcool.

În ciuda acreditărilor sale privind rezistența și a ecranului de 6,6″ (FHD+ cu 120Hz rată de reîmprospătare și aspect ratio de 20:9), Cat S75 este subțire și foarte ușor. Bateria sa de 5000 mAh oferă până la 2 zile de energie cu suport pentru încărcare rapidă de 15 W și încărcare wireless Qi. Este alimentat de procesorul MediaTek Dimensity 930 octa-core de 2,2 GHz de la MediaTek, cu 6GB de RAM și 128GB spațiu de stocare, extensibil prin card MicroSD. Acesta include un sistem de trei camere foto (senzor principal de 50 MP, senzor wide de 8 MP, senzor macro de 2 MP) cu un mod subacvatic pe spate și o cameră frontală de 8 MP. Lansat cu Android 12, Cat S75 va primi două actualizări ale sistemului de operare și 5 ani de patch-uri de securitate**

„În ultimii 10 ani, am stabilit standardele pentru telefoanele robuste, atât în ceea ce privește fiabilitatea, cât și inovația.  Sunt mândru să spun că, cu Cat S75, ridicăm din nou ștacheta.  S75 dispune de toate acreditările de rezistență de primă clasă pe care le-ați aștepta de la un telefon Cat, combinate cu conectivitatea ultra-rapidă 5G și conectivitatea directă la satelit. S75 oferă un nivel nou de reziliență pentru comunicațiile mobile, pe care alte smartphone-uri pur și simplu nu îl pot egala. Acesta este cel mai bun telefon Cat de până acum.” a declarat Richard Wharton, cofondator al Bullitt Group.

Datorită serviciului Bullitt Satellite Messenger, Cat S75 oferă conexiuni neîntrerupte cu cei dragi ori de câte ori vă aflați în zone cu acoperire slabă. Întotdeauna conectat, oferă o productivitate îmbunătățită chiar și în locații îndepărtate, fără semnal. Lucrătorii singuri sunt mai în siguranță, iar comunicațiile esențiale pentru mediul de lucru sunt imediat mai puternice. Comunicarea constantă este esențială oricărei acțiuni succes, iar Cat S75 este pregătit cu suport pentru Android Enterprise și compatibilitate testată cu cele mai importante soluții EMM.

„Tehnologia prin satelit pentru orice smartphone este un pas uriaș în conectivitatea mobilă. Am colaborat cu succes cu Bullitt, integrând tehnologia și chipset-ul nostru 3GPP NTN în primele dispozitive din lume disponibile pe piață cu mesagerie bidirecțională prin satelit”, a declarat JC Hsu, vicepreședinte corporativ și director general al unității de afaceri MediaTek pentru comunicații wireless.” Este un progres semnificativ pentru utilizatorii aflați la distanță și pentru serviciile de urgență, și este, de asemenea, o tehnologie care deschide calea pentru alte piețe de comunicații prin satelit și conectivitate prin smartphone.”

Bullitt Satellite Messenger: Furnizarea tehnologiei de telefon mobil direct către satelit pentru mesagerie bidirecțională prin satelit.

Bullitt Satellite Messenger este primul serviciu de mesagerie prin satelit NTN sau „direct către satelit” bazat pe standarde 3GPP pentru telefoane mobile***. Noul Cat S75 utilizează cipul MediaTek NTN și Bullitt Satellite Messenger pentru a accesa o rețea de sateliți geostaționari, oferind o acoperire continuă și accesibilă la nivel internațional.

Pentru a primi și trimite mesaje sau cereri de asistență SOS prin satelit este necesar un abonament și un dispozitiv compatibil NTN. Însă oricine, de pe orice telefon, poate primi un mesaj de la un utilizator al serviciului Bullitt Satellite Messenger. Aceștia îl vor primi sub forma unui SMS și pot răspunde descărcând versiunea gratuită pentru iOS sau Android a aplicației Bullitt Satellite Messenger, disponibilă în App Store sau Play Store.

Abonații serviciului Bullitt Satellite Messenger beneficiază de o perioadă de probă gratuită de 12 luni a SOS Assist, care oferă acces 24/7 la centrele de intervenție în caz de urgență furnizate de FocusPoint International. Planurile de mesagerie directă prin satelit încep de la doar 4,99 euro pe lună, fiind disponibile și alte planuri flexibile și de utilizare mai intensă.

Preț și disponibilitate Cat S75

Noul device Cat S75 poate fi acum precomandat de la anumiți operatori și retaileri din întreaga regiune EMEA. Prețul este de 2999 lei incluzând o perioadă de probă gratuită de 3 luni a planului de servicii Bullitt Satellite Messenger Essentials, care oferă până la 30 de mesaje directe la satelit pe lună.

Pentru disponibilitatea locală vizitați www.catphones.com

Pentru mai multe detalii vizitați www.bullitt.com

* Mesageria directă la satelit necesită un abonament Bullitt Satellite Messenger. Trimiterea unui mesaj direct către un satelit necesită o vedere clară a cerului. Vă rugăm să consultați site-ul Bullitt pentru hărțile de acoperire a serviciilor.

**Cuprinzând cel puțin 3 ani de SMR-uri trimestriale și încă 2 ani de SMR-uri de urgență, după cum este necesar.

***iOS 14 sau o versiune ulterioară, Android 10 sau o versiune ulterioară

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.