fbpx

Whirlpool ne pregătește o surpriză

Whirlpool ne pregătește o surpriză

5 aug. 2016 Altele

Ieri, 4 august, Whirlpool a organizat un eveniment drăguț în care nu doar că am admirat o nouă linie de electrocasnice premium destinate unei bucătării moderne, dar am văzut și un film de animație tare simpatic despre viața secretă a animalelor de companie. Care este legătura dintre film și noua linie de electrocasnice încorporabile? Produsele KitchenAid, ce își vor face apariția din toamnă și în România, apar în foarte multe momente din filmul „The Secret Life of Pets”.

maxresdefault (2)

Cei de la Whirlpool au fost destul de rezervați cu detaliile despre această nouă gamă de produse premium, o să aflăm mai multe în toamnă. Produsele sunt chiar cele cu o tradiție și o apreciere incredibilă în America – KitchenAid, iar visul multor gospodine moderne este pe cale să devină realitate, ele vor putea cumpăra produsele mult mai ușor (probabil și ceva mai ieftin) decât până acum.

Eveniment KitchenAid (4)

Ca să vă fac și un pic geloși, eu de ieri sunt mândra posesoare a unui mixer KitchenAid Artisan. Nu e așa că arată incredibil? Greutatea lui este de peste 10kg, ceea ce demonstrează că sunt folosite materiale de calitate ce oferă o rezistență mare în timp.

Eveniment KitchenAid (2)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.