fbpx

Allview lansează X3 Soul Style și X3 Soul Lite – smartphone-urile ce te fac vedetă

Allview lansează X3 Soul Style și X3 Soul Lite – smartphone-urile ce te fac vedetă

30 iun. 2016 Oferte, Smartphone-uri

Allview a lansat smartphone-urile X3 Soul Style și X3 Soul Litedouă noi modele din gama Soul aduc în prim-plan o campanie inedită, prin care orice client poate deveni vedetă dacă achiziționează unul dintre smartphone-uri în perioada de precomandă pe site-ul allview.ro.

Clienții Allview se pot înscrie pe site-ul allview.ro/vedetainorasulmeu/  în cursa la finalul căreia vor fi desemnate vedetele asociate celor două smartphone-uri.

Allview X3 Soul Style & X3 Soul Lite

Toți participanții vor beneficia de oferte speciale, iar cei selectați și votați ulterior de public se vor bucura de experiențe demne de staruri.

Cu display-uri de 5,5 inchX3 Soul Style și 5 inchX3 Soul Lite, cele două terminale îmbină armonios sticla 2.5D, plăcută la atingere, cu marginile oblice care evidențiază profilul subțire și elegant. Dispozitivele sunt echipate cu 3GB memorie RAM și oferă conectivitate 4G Dual Mode, în standardele FDD și TDD. Ambele dispozitive rulează cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android™ 6.0, Marshmallow.

Cu un design metalic unibody, X3 Soul Style este prevăzut cu senzor de amprentă plasat pe spatele terminalului, asigurând astfel o securitate sporită a datelor. De altfel, siguranța este un element definitoriu pentru ambele telefoane. Ele sunt prevăzute cu un Spațiu Privat, în care utilizatorii își pot păstra departe de priviri curioase contactele, mesajele, apelurile, aplicațiile și alte fișiere. Accesul în Spatiul Privat va fi permis doar după autentificare prin parolă sau amprentă.

Cele două smartphone-uri sunt prevăzute cu camere principale de 13MP, optimizate pentru a asigura imagini luminoase chiar si în condiții de iluminare scăzută.

În premieră pentru produsele Allview, smartphone-urile X3 Soul Style și X3 Soul Lite achiziționate cu precomandă vor beneficia de o perioadă de 60 de zile drept de retur.

Pentru a beneficia de această facilitate, utilizatorii își vor înregistra codul IMEI al telefonului în pagina dedicată a site-ului allview.ro/retur60dezile. Perioada de 60 de zile va fi calculată de la data primirii smartphone-ului. Produsul returnat trebuie să fie în perfectă stare de funcționare și să nu prezinte urme de utilizare necorespunzătoare.

Smartphone-urile X3 Soul Style și X3 Soul Lite sunt disponibile pe bază de precomandă începând de astăzi, la prețul de 1.199 lei și respectiv 899 lei.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.