fbpx

Xerox a lansat un adaptor wireless pentru imprimante

Xerox a lansat un adaptor wireless pentru imprimante

8 oct. 2015 Altele, Lansari

Xerox a lansat adaptorul Wireless pentru soluții de imprimare cu NFC, care simplifică procesul de tipărire mobilă și oferă soluții rapide și eficiente utilizatorilor. Dispozitivul este prezentat, pentru prima oară în România, în cadrul Internet & Mobile World 2015.

“Adaptorul wireless Xerox este un echipament compact, ușor de instalat, de configurat și de gestionat prin intermediul oricărui browser web”, explică Sergiu Pop, Product and Marketing Manager Xerox România. “Ne dorim, prin intermediul acestui dispozitiv, să creăm o nouă experiență de utilizare a echipamentelor de imprimare Xerox, care să faciliteze activitățile zilnice.”

IMG_2227

Dispozitivul permite conectarea wireless a echipamentelor de imprimare, chiar și în lipsa unei rețele Wi-Fi preexistente. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a-și conecta dispozitivul mobil iOS sau Android™ la orice imprimantă sau echipament multifuncțional Xerox, doar cuplând noul dispozitiv la reţeaua ethernet a echipamentului. Conexiunea nu afectează procesele în curs de desfășurare, cum ar fi imprimarea și scanarea, trimiterea de faxuri prin LAN etc.

În plus, Adaptorul Wireless pentru Soluții de Imprimare permite tipărirea unei game largi de fișiere – Microsoft® Word, Excel®, PowerPoint® sau PDF – și elimină nevoia achiziționării și instalării unor aplicații sau programe suplimentare. Utilizatorii beneficiază de integrare completă cu soluții precum Apple® AirPrint™, Google Cloud Print™ v.2.0 sau Mopria™ și de conectivitate Wi-Fi sau Wi-Fi Direct®. Astfel, indiferent de mediul de lucru, de echipamentele folosite sau de sistemul de operare, dispozitivul se adapteaza perfect nevoilor.

IMG_2229

Nu în ultimul rând, dispozitivul asigură un nivel superior de securitate a datelor, incluzând o criptare de 256 de biți, fiind compatibil cu numeroase protocoale de securitate. De asemenea, Adaptorul Xerox permite conectarea doar prin atingere, prin intermediul tehnologiei NFC.

Si azi la Internet & Mobile World 2015, vizitatorii pot testa personal adaptorul wireless, pot să-şi facă fotografii la standul Xerox, inclusiv cu telefonul personal și pot imprima apoi pozele prin intermediul noului dispozitiv. Imprimarea se realizează direct, fără a mai fi nevoie de instalarea unor programe adiționale sau de folosirea unei rețele Wi-Fi. Asa cum am facut si eu:

12138501_10153691355254861_3421769015490533338_o

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.