fbpx

Xerox aduce la IMW2016 echipamente și tehnologii în premieră în România

Xerox aduce la IMW2016 echipamente și tehnologii în premieră în România

2 oct. 2016 Altele

Xerox România participă pentru al treilea an consecutiv la Internet & Mobile World și prezintă o serie de echipamente și tehnologii, unele dintre ele în premieră pentru România.

Sub sloganul ”Bridge the Gap Between #PaperAndDigital”, Xerox vorbește la Internet & Mobile World 2016 despre beneficiile serviciilor de imprimare, primul pas către digitizare, prin integrarea inteligentă a fluxurilor de lucru analogice (pe hârtie) cu cele digitale. În plus, experții Xerox vor face demonstrații pe multifuncționale care vor fi puse să traducă documente pe loc, prin intermediul aplicației Xerox Easy Translator Service și, cu ajutorul aplicației PrintByXerox, vor tipări documentele trimise de utilizatori prin telefon mobil sau tabletă.

DEMO

De asemenea, compania lansează noile echipamente laser A4 alb-negru Xerox WorkCentre 3335 și WorkCentre 3345 care oferă conectivitate rapidă Wi-Fi prin WPS, conectare cu telefoane mobile și tablete prin Wi-Fi Direct și NFC.

Xerox a proiectat WorkCentre 3335/3345 cu o serie de instrumente care contribuie la creșterea productivității printre care se numără:

  • Putere de procesare și viteze mai mari de imprimare (35-42 pagini pe minut).
  • Calitate îmbunătățită a imaginii (1200 x 1200 dpi).
  • O tavă opțională pentru alimentarea cu hârtie, care permite angajaților să încarce în plus 550 de coli pentru imprimare fără întrerupere.
  • Cele mai recente caracteristici de securitate pentru a feri documentele confidențiale de accesul neautorizat.
  • Posibilitatea de a scana și de a trimite documentele direct pe e-mail, de a imprima din cloud sau de pe USB.
  • O interfață color mare care ușurează navigarea prin toate caracteristicile echipamentelor.
  • Apple AirPrint, Google Cloud Print și Xerox Print Services Plug-in pentru Android și Mopria, un set de standarde care permit imprimarea de pe un dispozitiv mobil pe imprimante de la diferiți producători sau mărci. Utilizatorii pot imprima e-mail-uri, fotografii și documente de pe orice dispozitiv.

Și anul acesta Xerox pregătește surprize pentru vizitatorii standului, astfel, aceștia primesc un voucher de 2.000 de puncte pentru a se înregistra în programul Genuine Xerox Rewards (GXR). Programul permite clienților să acumuleze puncte de fidelitate pe care le pot folosi pentru a obține peste 3 milioane de recompense, de la excursii în străinătate, la produse de retail sau carduri cadou pentru a descărca muzică, filme și cărți.

La înregistrarea pe platforma programului, clienții câștigă automat 1.000 de puncte, iar fiecare imprimantă sau echipament multifuncțional înregistrat valorează 500 de puncte. De asemenea, clienții sunt recompensați și când înregistrează consumabile originale Xerox, indiferent că este vorba de tonere sau de batoane de cerneală solidă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.