fbpx

Yahoo Messenger nu dispare pe 5 august

Yahoo Messenger nu dispare pe 5 august

12 iun. 2016 Știri

Eu am renunțat să mai folosesc Yahoo Messenger de aproape 5 ani, de când am început să folosesc zilnic Facebook și Facebook Chat. Din punctul meu de vedere, Yahoo Messenger este cu mult sub Facebook Chat, iar cele mai multe persoane pe care le cunosc au renunțat și ele la Y! Mess pentru alte aplicații dedicate unui public mai matur, precum: Skype, Whatsapp, Facebook Chat etc.

download

După mai mult de 18 ani de serviciu, Yahoo a anunțat că va închide vechea aplicație Messenger pentru totdeauna pe data de 5 august. Aplicația lansată în 1998 sub numele „Yahoo Pager” se va închide în curând, dar compania a introdus o versiune ceva mai modernă anul trecut, versiune ce o să funcționeze în continuare.

Într-un post pe blog, Yahoo a explicat închiderea:

În timp ce astăzi noi oferim suport pentru produsul vechi și noul Messenger, încurajăm toți utilizatorii noștri să finalizeze tranziția către noul Yahoo Messenger, nu vom mai susține platforma veche de la data de 5 august 2016. Eforturile noastre s-au concentrat pe noul Messenger, cu scopul de a oferi cea mai bună experiență utilizatorilor noștri.

În luna februarie a acestui an, Yahoo a anunțat că a renunțat la 15% dintre angajați, se pare că Yahoo nu o duce prea bine.

După data de 5 august nimeni nu se va mai putea conecta și nu va putea utiliza aplicația desktop veche oferită de Yahoo Messenger. Același lucru este valabil pentru mesajele trimise prin aplicații terțe construite pe API-ul vechi Yahoo Messenger.

Dar Yahoo Messenger nu dispare, Yahoo are o nouă platformă Messenger pe mobile cu caracteristici care nu sunt incluse în versiunea veche, versiune ce poate fi folosită cu id-ul tău de Yahoo, indiferent când a fost creat.

Noua aplicație Yahoo Messenger este disponibilă pe App Store și Google Play.

În 2014, Microsoft a închis și el popularul serviciu de mesagerie MSN Messenger.

 

Comentarii

  1. nici eu nu mai folosesc Yahoo Mess de mult timp și nu mai stiu pe nimeni care sa foloseasca dar totusi parca e puțin cam trst să îl vezi pe ,, bătânul ,, Messenger la ,, înmormântarea sa,,. Când l-am folosit eu prima data mi-a placut foarte mult, dar acum folosesc Facebook Chat, Skype, What app , etc

  2. la yahoo mesenger am creat versiunile portabile la toate versiunile eu am toata colectia si cea de winamp cineva trebe sa faca sa fie pastrate in arhiva ca astia ne iau ce e mai bun

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.