fbpx

YOXO – abonamentul mobil pentru rebelul din tine

YOXO – abonamentul mobil pentru rebelul din tine

7 dec. 2020 Altele, Aplicatii, Oferte

Sunt pe cartelă la Orange de câțiva ani buni și nu mă gândeam să mă mut la abonament prea curând. Nu înțeleg de ce să plătești lunar o sumă fixă de bani pentru 1-2 ani, o sumă nu tocmai mică 😀
Prefer să plătesc 40-50lei pe lună la cartelă.

Dar abonamentul are un beneficiu important, vorbești, stai pe net fără griji și plătești când vine factura. Nu îți închide nimeni convorbirea sau netul dacă opțiunea ta s-a consumat.

Bine că a apărut YOXO, primul abonament digital care este exact o combinație între cartelă și abonament. Are oferte super bune, mai ales în perioada asta, și totul se face din aplicație. Îți faci cont, alegi numărul de telefon și opțiunea dorită, plătești factura, alegi extrabeneficii etc. totul din aplicație.

Nu vine factura acasă să vadă ai tăi cât ai consumat, îți pui net oricând vrei, iar la finalul fiecărei luni primești banii pentru netul neconsumat, fie sub formă de reducere pe factura următoare, fie direct pe card, în cazul în care închizi abonamentul.

Da, primești banii înapoi. Tare, nu?

A durat fix 10 minute să-mi fac cont, să-mi trec toate datele, să aleg ce opțiune vreau și să-mi aleg și noul număr de telefon. Fiind o super ofertă, am sărit direct la 100GB la 39lei. Dar am plătit doar 1leu, pe care și pe acela l-am primit înapoi 😀 A fost luat doar pentru a verifica cardul. Apoi am plătit abonamentul după ce am primit cartela.

Pentru următoarea lună deja am ales opțiunea de 60GB pentru că în două săptămâni am consumat doar 20GB. Și cred ca următoarea lună o fie gratis, dacă mențin consumul de 20GB/2 săptămâni.

Mai multe detalii aici despre super oferta YOXO – https://goyoxo.app.link/3J8x9sCgwbb

Normal, e nevoie de o cartelă fizică pentru telefon. Cartelă ce a venit în 2 zile lucrătoare prin curier. Am introdus cartela în telefon, am activat-o în aplicație și m-am pus să dau scroll pe Instagram 😀 Totul e super simplu. Îți spune aplicația excat ce trebuie făcut.

Dacă nu vrei un număr nou, poți porta numărul tău la YOXO – deocamdată, doar dacă ești client Orange PrePay sau dacă abonamentul la Orange s-a încheiat.

Cartela funcționează ca orice altă cartelă. Dar partea mișto e că din aplicație poți vedea exact cât ai consumat, în timp real, nu trebuie să mai suni la numere speciale sau să dai SMS-uri să afli câte minute mai ai. Tot din aplicație poți să vezi istoricul facturilor, să adaugi alte opțiuni (20BG – 5lei, minute internaționale tot de la 5lei etc. ), să vezi vezi detalii despre abonament, să activezi opțiunea de roaming în mod instant și să discuți cu un reprezentant Orange pe messenger. Da, dacă nu v-am spus până acum, YOXO e powered by Orange.

Deși e abonament, nu ești legat de un contract, îl poți închide oricând vrei. Ba mai primești și banii înapoi dacă nu ai consumat toate beneficiile.

Înainte de data facturării vei primi o notificare pe telefon care te anunță că urmează să ți se retragă banii de pe card. Poți oricând să schimbi cardul cu un altul activ. Ai și o perioadă de grație de 48h în care aproape toate beneficiile sunt active.

Eu am ales YOXO pentru libertate, pentru aplicația ușor de folosit, smart și cu tot ce trebuie, pentru siguranța unor opțiuni lunare, dar și flexibilitatea de a alege în fiecare lună alt beneficiu. YOXO este combinația perfectă între o cartelă și un abonament. Și nu trebuie să-mi scot nasul din telefon ca să merg până la o reprezentață, totul e smart.

Și da, aplicația YOXO este disponibilă pe Google Play, Apple Store, dar și pe App Gallery de la Huawei.

*acest articol este unul plătit, dar experiența și toate beneficiile din acest articol sunt reale și le susțin.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.