fbpx

ASUS a prezentat ZenFone AR și ZenFone 3 Zoom

ASUS a prezentat ZenFone AR și ZenFone 3 Zoom

8 ian. 2017 Lansari

ZenFone AR este primul telefon din lume compatibil Tango și Daydream, oferind experiențe incredibile de AR (realitate augmentată) și VR (realitate virtuală), iar ZenFone 3 Zoom are un sistem cu două camere foto (că tot e la modă acum), cu zoom 12X, fiind cel mai subțire telefon din lume cu baterie de capacitate mare, de 5000mAh. ZenFone 3 Zoom are un design total diferit față de modelul anterior care din spate semănă destul de mult cu o cameră foto compactă.

Tango este un set de senzori și un software de realitate augmentată de la Google, ce permite generarea de imagini pe telefon. Daydream este platforma mobilă de la Google pentru realitate virtuală ce suportă aplicațiile Daydream VR.

zenfone_3_zoom__ze553kl__group_three_colors

ASUS ZenFone AR

ASUS ZenFone AR reprezintă următoarea generație de telefoane mobile, aducând un avans semnificativ în realitatea virtuală (VR) și realitatea augmentată (AR). Acesta este primul telefon inteligent compatibil Tango și pregătit pentru Daydream. Tango este un set de senzori și un software de generare de imagini de la Google ce asigură o experiență unică AR pe telefon, cum ar fi jocurile AR, aplicațiile utilitare AR și navigația interioară. Daydream este platforma Google pentru realitate virtuală mobilă și suportă aplicațiile Daydream VR.
ZenFone AR a fost dezvoltat în strânsă cooperare cu Google, pentru a oferi cea mai bună experiență Tango și Daydream. ZenFone AR este cel mai subțire și cel mai ușor dispozitiv cu Tango.

Această revoluție în dimensiuni și greutate a fost posibilă prin ASUS TriCam, un sistem avansat alcătuit din trei camere foto, dintre care o cameră principală de 23 megapixeli, o cameră de urmărire a mișcării și o cameră pentru profunzimea câmpului. Față de alte sisteme cu trei camere, designul ASUS TriCam este o matrice de camere, ce reduce amprenta pe telefon, permițând ca întregul aparat să fie mai subțire și mai ușor.

zenfone_ar__zs571__front_and_back_2

ZenFone AR dispune de puternicul procesor Qualcomm Snapdragon 821, optimizat pentru Tango și este totodată primul smartphone din lume cu 8GB de memorie RAM. Performanțele superioare și camera avansată pun în valoare tehnologia Tango, oferind o experiență AR convingătoare și plăcută. Un ecran Super AMOLED WQHD cu diagonala de 5.7 inci și un nou difuzor cu cinci magneți fac aplicațiile Daydream VR, jocurile și clipurile video mai plăcute, mai distractive și mai imersive.

Android 7.0 ‘Nougat’ le dă posibilitatea utilizatorilor să obțină mai multe de la ZenFone AR prin multitasking și alte îmbunătățiri ce oferă o experiență mobilă extraordinară.

ASUS ZenFone 3 Zoom

ASUS ZenFone 3 Zoom este un telefon inteligent cu diagonala de 5.5 inci, proiectat să exceleze în fotografie, prin sistemul avansat cu două camere, ce capturează cadre și clipuri uimitoare. Acesta este, de asemenea, cel mai subțire smartphone cu o baterie de mare capacitate, de 5000mAh, oferind utilizatorilor autonomie extinsă fără compromis în materie de stil sau portabilitate. Sistemul avansat dual-camera al telefonului ZenFone 3 Zoom este alcătuit din două camere de 12MP, una cu diafragma f/1.7, lentile cu unghi larg de 25mm și o a doua cu lentile de 59mm. Utilizatorii pot trece instant de la camera primară de 25mm la cea de 59mm, obținând un zoom optic de 2.3X, ce este perfect pentru portrete sau pentru subiecții aflați în depărtare. Un sistem de focalizare TriTech+ alege automat dintre cele trei tehnologii de focalizare – Dual Pixel PDAF, focalizarea automată cu urmărirea subiecților și a doua generație de focalizare laser – în funcție de scenariu, pentru a atinge o focalizare clară în numai 0.03 secunde, chiar și atunci când sunt fotografiați subiecți în mișcare.

zenfone_3_zoom__ze553kl__navy_front_and_back

ZenFone 3 Zoom este, de asemenea, primul telefon ASUS cu tehnologie SuperPixel ce permite focalizarea rapidă și capturarea de fotografii clare pe timp de noapte sau în medii cu iluminare scăzută. Îmbunătățirile hardware și software, exclusive ASUS, cresc senzitivitatea senzorului de până la patru ori, prin ajustarea inteligentă a nivelurilor ISO, în timp ce focalizează și aplică reducerea zgomotului de imagine în post procesare.

Telefonul cântărește numai 170 de grame, având totodată o baterie mare și un chipset puternic Qualcomm Snapdragon 625, oferindu-le utilizatorilor până la 42 de zile în regim de așteptare.

Această baterie de mare capacitate completează posibilitățile foto ale telefonului ZenFone 3 Zoom, permițând realizarea mai multor fotografii, a mai multor clipuri ce solicită acumulatorul, cum ar fi cele de tip time-lapse, sau filmarea în mod continuu a clipurilor 4K UHD timp de până la 6.4 ore, cu o singură încărcare. ZenFone 3 Zoom poate fi utilizat și ca o baterie externă pentru reîncărcarea altor dispozitive mobile.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.