fbpx

3 accesorii de gaming accesibile de la Genesis

3 accesorii de gaming accesibile de la Genesis

12 ian. 2022 Gaming

Cele trei accesorii de gaming Genesis sunt: O tastatură mecanică iluminată RGB – Thor 300 TKL, un mouse super ușor cu un design interesant – Krypton 550 și un mousepad iluminat RGB foarte mare – Boron 500 M. Iar dacă răspundeți la întrebarea de la finalul review-ului de pe cabalul meu de Youtube – Pretty Tech, puteți câștiga o bluză Genesis, un energizant special, unicat și un tag.

Iar în acest articol puteți citi drespre alte accesorii de gaming de la Genesis pe care le-am testat anul trecut.

Să le luăm pe rând.

Tastatura mecanică iluminată RGB Thor 300 TKL costă doar 250lei

Este o tastatură compactă (87 de taste) cu un design robust cu șasiu de aluminiu și contacte mecanice Outemu Red cu apăsare liniară. Punctul de acționare este de 2.0 mm ± 0.6 mm. Nu super super înalte și greu de apăsat, dar oferă exact aceeași senzație ca o tastatură mecanică mult mai scumpă.

Tastatura Thor 300 TKL are taste double injection ce permit ca iluminarea să poată străluci prin scrisul de pe taste, ceea ce înseamnă ce veți vedea mai bine tastele și or să reziste și mai bine în timp. Iar timpul de răspuns este de 8 ms, se putea și mai bine, dar nu uitați că este o tastatură mai de începători.

Iluminarea RGB are 25 de efecte speciale din care poți alege, inclusiv PRISMO. Este destul de puternică, dar nu o să te deranjeze în timp ce te joci.

Are și ceva ce pare cable management integrat, adică firul de 1.75m se poaate scoate și pe margini, nu direct în spate. Iar piciorușele anti-alunecare or să țină tastatura Thor 300 TKL pe loc și când apeși în disperare.

Desigur, are suport anti-ghosting pentru toate tastele, N-KEY Rollover ce te asigură că toate tastele apăsate or să fie preluate de joc în ordinea corectă, chiar dacă le apeși în aproape același timp, plus funcții multimedia și functie de blocare a tastei Windows, că nu o să folosești tastatura doar la gaming.

 Există și un software dedicat pentru editarea comenzilor macro.

Tastatura Genesis Thor 300 TKL, la prețul de doar 250lei, este o tastatură de gaming pentru începători, pentru cei care vor un set-up de gaming care arată bine dar care mai lucrează și altceva la PC și mai ales pentru cei cu un buget redus.

Mouse-ul Genesis Krypton 550 – alb

Și dacă am vorbit de o tastatură, trebuie să vorbim și despre un mouse, despre Genesis Krypton 550 ce costă 150lei.

Are un design special ca să fie foarte, foarte ușor, are doar 70 de grame, aproape că nu-l simți. Știu că asta nu e pe gustul tuturor celor care se joacă, și eu ca și mulți alții, prefer mouse-urile mai grele, chiar cele cărora le poți pune extra greutăți.

Are un senzor optic PMW3325 precis cu rezoluție maximă de 8000 dpi, de la 200dpi și cu comutator dpi, accelerație de 20 G și viteză de urmărire de până la 100 IPSși indicator de profil, care vă oferă acuratețea și precizia de care aveți nevoie pentru a ținti bine și pentru a elimina toți adversarii.

Butoanele au contacte Huano validate pentru 20 de milioane de apăsări. Iar cablul este îmbrăcat în material textil ca să reziste mai bine în timp și să nu se încurce.

Și desigur, nu-i lipsește iluminarea RGB cu efect Prismo ca să se asorteze cu tastatura. Eu am primit modelul pe alb, dar se poate cumpăra și pe negru, dar mie pe alb îmi place mai mult.

Are software dedicat pentru editarea comenzilor macro cu 7 taste programabile și memorie integrată ca să rețină setările și când muți mouse-ul la alt PC sau laptop. Software-urile acestea de care vă vorbesc pot fi dowloadate de pe site-ul Genesis.

Și mouse-ul este unul pentru începători și pentru cei care nu doar se joacă non-stop. Design-ul deși este extrem de interesant, o să se murdărească în timp de la frecarea în permanență cu mâna care nu mereu e perfect curată. Cred că o să-l curătați destul de des cu un bețișor de urechi sau așa ceva.

Mousepad Boron 500 M

Și încheiem acest set-up de gaming cu mousepad-ul iluminat RGB Boron 500 M ce merge perfect împreună cu mouse-ul și tastatura de care v-am vorbit. Mousepad-ul Boron 500 M costă 80lei. Da! Doar 80lei, e un super preț!

Este fabricat din material micro-textil de calitate bună, optimizat pentru viteză și compatibil cu toate tipurile de senzori, deci o să meargă cu orice mouse. Iar baza este cauciucată pentru stabilitate perfectă pe birou, indiferent cât de mult și cât de tare miști mouse-ul. Marginile sunt protejate împotriva deteriorării ca să te bucuri Boron 500 cât mai mult timp.

Este M pentru că are  250mm x 300mm x 4 mm, dar este disponibil și pe mărimi mai mari, versiunea XXL este de vreo 3 ori mai mare.

Iluminarea este RGB de pe margini are 11 efecte speciale (7 culori și 4 moduri cu efecte rainbow). Se conectează rapid la PC sau laptop, chiar dacă e Mac, prin portul USB și cablul de 1,8m.

Eu aș cumpăra imediat acest mousepad RGB, mai ales pentru că aș da pe el doar 80lei.

În concluzie, toate cele 3 accesorii de gaming de la Genesis sunt bune, perfect pentru începători sau pentru cei care se joacă ocazional dar vor un set-up de gaming cu de toate, care arată și bine, la un preț decent.

Sau! Pot să fie cadoul perfect pentru un gamer care are nevoie de un prim set-ul de gaming.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.