fbpx

Allview a lansat gama P9 Energy

Allview a lansat gama P9 Energy

30 sept. 2016 Lansari

Allview a lansat gama P9 Energy în cadrul unui eveniment organizat împreună cu MediaTek, iar eu nu am putut lipsi de la acest eveniment important, mai ales că mi-a plăcut foarte mult device-ul P8 Energy Pro.

IMG_0908

Din gama P9 Energy fac parte trei smartphone-uri caracterizate prin autonomie ridicată, măsuri sporite de securizare a datelor și specificații foarte bune: P9 Energy, P9 Energy Lite și P9 Energy mini.

IMG_0937

P9 Energy este un smartphone unibody care încorporează în numai 8.2 mm grosime un acumulator de 5.000mAh, ce asigură autonomia terminalului pentru 3 zile de utilizare normală sau chiar 4 zile de întrebuințare ușoară. O baterie încărcată complet oferă până la 555 de ore în stand-by și până la 1.621 de minute de convorbire. În plus, datorită tehnologiei MediaTek Pump Express+, durata de încărcare a acumulatorului  este redusă cu până la 60%, în comparație cu soluțiile clasice de încărcare.

P9 Energy dispune de 4GB RAM, memorie Flash de 64GB și rulează Android 6.0, Marshmallow.

IMG_0956

Smartphone-ul integrează procesorul Octa Core helioP10 SoC, ale cărui beneficii se concentrează mai mult asupra creșterii autonomiei. Toate beneficiile au fost prezentate de Arthur Wang, Senior Director MediaTek.

”MediaTek helio P10 susține device-urile mobile și caracteristicile multimedia de ultimă generație, îmbinând armonios performanțele cu durata mare de viață a bateriei. Helio P10 oferă de asemenea o flexibilitate considerabilă a design-ului, venind în întâmpinarea așteptărilor clienților care caută forme subțiri și experiențe multimedia dinamice pentru următoarea generație de dispozitive mobile”, a declarat Arthur Wang, Senior Director MediaTek.

IMG_0935

Cele trei terminale din seria P9 Energy țin informațiile confidențiale ale utilizatorilor la adăpost de orice priviri sau intenții intruzive. În noua versiune a aplicației Spațiu Privat pot fi păstrate contacte, mesaje, fotografii, documente și chiar aplicații. Acestea sunt criptate printr-un algoritm special, astfel că nu vor putea fi vizibile nici atunci când sunt transferate pe computer. Accesul în această secțiune se poate realiza prin identificarea amprentei, în cazul terminalului P9 Energy, sau pe baza parolei prestabilite, pentru P9 Energy Lite și mini.

IMG_0920

Opțiunea Split Screen, care permite afișarea concomitentă a două aplicații pe display-ul de 5.5 inch al smartphone-ului P9 Energy este o premieră pentru dispozitivele Allview.

Smartphone-urile P9 Energy și P9 Energy Lite sunt echipate cu camere principale de 13MP, prevăzute cu PDAF pentru o focalizare mai rapidă și mai exactă.

IMG_0916

Cele două terminale se remarcă de asemenea prin viteze impresionante la navigarea pe internet grație conectivității 4G Cat6, oferind viteze de download duble în comparație cu standardul Cat4.

Variantele P9 Energy Lite si mini au în comun acumulatorul de 4.000mAh și se diferențiază prin dimensiunile display-urilor: 5.3 inch, respectiv 5 inch. În plus, P9 Energy mini dispune de capace în trei culori diferite – albastru, gold și mocha gold – ce pot fi achiziționate separat.

IMG_0936

Cele trei smartphone-uri din seria P9 Energy sunt disponibile deja, pe bază de  precomandă, la următoarele prețuri: P9 Energy 1.899 lei, P9  Energy Lite 1.199 lei și P9 Energy mini 949 lei. Livrarile vor începe în a doua jumătate a lunii octombrie.

IMG_0937

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.