fbpx

Concurs XPG

Concurs XPG

25 sept. 2018 Concursuri

Premiul următor este perfect pentru cei cărora le sclipesc ochii când aud de LED-uri RGB. Premiul este: Pachet cu mouse + mousepad: XPG INFAREX M10 + INFAREX R10.

Ambele device-uri au iluminare cu LED-uri RGB și rezultate bune, dacă analizăm performanța.

Aici găsești review-ul lor, împreună cu toate informațiile de care ai nevoie –  https://prettytech.ro/xpg-infarex-m10-infarex-r10/

Cei de la XPG au fost foarte drăguți și mi-au lăsat setul să-l ofer ca premiu. Sper să primesc cât mai des device-uri pe care apoi să le ofer la concursuri.

Ca să intri în tragerea la sorți din data de 10 octombrie, ora 21.00, trebuie să îmi lași un comentariu, în secțiunea de comentarii de mai jos, în care să-mi spui ”De ce ai vrea luminițe LED RGB pe un device de gaming?”. Data limită de înscriere este: 10 octombrie, ora 13.00.

Toate comentariile care răspund la întrebarea de mai sus sunt înscrise în tragerea la sorți live – de pe pagina mea de Facebook. Nu uita să dai like la pagină ca să primești notificare cînd o să fie extragerea live.

Multă baftă!

Comentarii

  1. Îmi place tot ce tine de tehnologie și luminițele aduc mai ales pe timp de noapte un aer boem,lucrul și relaxarea ar fi cu folos și nu ar mai fi atât de stingher ,ținând cont ca lucrez mai tarziu

  2. As avea nevoie de un rgb deoarece ma ajuta sa vad mouse-ul prin întuneric dat fiind ca nu pot aprinde becul sa vad, sa nu il trezesc pe piticot 🙂

  3. Luminitele LED RGB adauga stil si lumina interiorului. Sunt utile pentru ca te ajuta sa vezi pe intuneric, dar sunt si inedite, creand un frumos joc de lumini.

  4. sunt foarte utile noaptea acele luminite, iar mie imi plac si din punct de vedere estetic ?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.