fbpx

Conversații secrete de la Facebook

Conversații secrete de la Facebook

26 sept. 2016 Aplicatii

Am descoperit o setare foarte interesantă pe Facebook Messenger – Conversațiile Secrete. Se pare că opțiunea este disponibilă doar pe mobile de vreo 4-5 zile, dar cei de la Facebook nu au făcut mare tam-tam cu ea, nu știu de ce…

După cum v-am zis, opțiunea este disponibilă doar pe mobile (Android și iOS), e posibil să nu ai încă opțiunea activă, în curând o să fie disponibilă pentru toată lumea. Opțiunea a fost testată din iulie 2016 și abia acum este oferită tuturor utilizatorilor.

Ca să activezi Secret Conversation trebuie doar să deschizi fereastra persoanei cu care vrei să vorbești, merge la detalii în partea dreapta sus (iconița cu i) și alegi Secret Conversation, imediat o să se deschidă o nouă fereastră unde poți tasta.

1321

O conversație secretă în Messenger este encriptată end-to-end, adică doar tu și destinatarul mesajului puteți vedea conversația, nici măcar cei de la Facebook nu pot vedea sau salva conversația. Din păcate, nu totul este așa secret cum pare, utilizatorul cu care vorbești poate oricând să facă screenshot-uri la discuție fără ca tu să îți dai seama, apoi poate distribui acele screenshot-uri oricui vrea.

Nu poți accesa discuția de pe un alt device mobile. Conversația este encriptată și doar Cheia mobilului tău o poate decripta. Când începi o discuție secretă vei vedea două ferestre – discuția normală și dicuția secretă evidențiată printr-un lacăt negru.

312

Poți seta un timer ca mesajele tale să dispară după ce au fost citite. O opțiune bună dacă cineva îți verifică apoi telefonul. Atenție! Nici tu nu vei mai putea recupera acea discuție după ce a fost ștearsă. Poți seta ca mesajul trimis să se șteargă după 5, 10, 30 de secunde sau după 1 minut, 5 minute, 30 de minute, o oră, 6 ore, 12 ore, o zi.

Într-o conversație secretă poți trimite text, imagini, stickere, nu poți trimite gif-uri, video-uri, înregistrări audio sau apeluri video.

4342

Have fun! Și nu uitați că oricând destinatarul poate face screenshot la discuție.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Shares