fbpx

Cum filmează Galaxy S9 în Super Slow Motion – 960 de cadre pe secundă

Cum filmează Galaxy S9 în Super Slow Motion – 960 de cadre pe secundă

21 mart. 2018 Altele

Galaxy S9 Plus chiar are cea mai bună cameră foto de pe un smartphone produs de Samsung. Iar Galaxy S9 și S9 Plus au și cea mai interesantă funcție pe care am văzut-o în ultima perioadă la camera foto a unui smartphone – Super Slow Motion.


De două săptămâni folosesc noul smartphone de la Samsung – Galaxy S9 Plus, primit la review prin programul Orange Smartphone Tester. În tot timpul ăsta l-am folosit mai mult pentru a face poze și mai ales pentru a filma video-uri în Super Slow Motion.

IMG_7560

Samsung a pus accent pe camera foto a noului Galaxy S9+. Apertura duală ajustabilă a camerei foto (doar S9+ dispune de Dual Camera) permite camerei să se adapteze foarte repede la condițiile de lumină, pozele ar trebui să iasă reușite și în lumină puternică, dar și în condiții de luminozitate slabă. Cameră foto principală de 12MP cu apertura de f1.5 și f2.4 este utilă când se modifică mediul înconjurător. F1.5 permite captarea de mai multă lumină în condiții slabe de luminozitate, iar F2.4 este folosită în lumină naturală, puternică, pentru imagini mai clare cu un contrast mai bun.

Modul Super Slow-Motion la 960 frame-uri pe secundă funcționeză doar în modul HD, dar modul normal Slow-Motion la 240 fps poate filma și în rezoluție Full-HD. Iar mai nou poți adăuga video-uri slow-motion și ca Lock-Screen pentru telefonul tău. Le poți vedea în Loop sau în Reverse și le poți adăuga și muzică pe fundal. Au fost adăugate și noi funcții de editare a video-urilor sau pentru a crea GIF-uri la calitate foarte bună.

IMG_7552

Din păcate, nu poți seta tu manual focalizarea, nu poți seta când începe filmarea în 960 de cadre pe secundă. Dar poți seta zona în care atunci când se detectează automat mișcare o să pornească filmarea Super Slow Motion. Ai nevoie și de o lumină naturală destul de bună, neoanele sunt de evitat. Eu am folosit trei softbox-uri într-o încăpere destul de întunecată și tot nu au fost suficiente…

Calitatea video a filmărilor Super Slow Motion depinde foarte mult de lumină. Dar a fost cea mai distractivă funcție de testat. La începutul articolului puteți vedea un video plin cu filmări Super Slow Motion realizate cu Galaxy S9 Plus.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.