fbpx

Cum să-ți faci poze pentru Social Media de una singură cu Galaxy Flip4

Cum să-ți faci poze pentru Social Media de una singură cu Galaxy Flip4

6 ian. 2023 Smartphone-uri

Vrei să ai poze super reușite pentru Instagram, Facebook sau TikTok, dar nu ai un iubit fotograf? Sau poate nu ești niciodată mulțumită de ce poze îți fac prietenii care nu au răbdare să te fotografiere de sute de ori. Soluția este extrem de simplă – îți faci poze singură. Dar nu e așa de ușor să faci asta, nu?

Samsung Galaxy Flip4 este telefonul perfect pentru a rezolva această problemă. Eu am găsit 7 modalități în care îți poți face poze singură folosind smartphone-ul Galaxy Flip4. Toate se pot folosi și pentru video-uri – reels sau tiktok.

Iată care sunt cele 7 modalități în care îți poți face singură poze:

  • 1. Pliezi telefonul la 90 de grade ca să aibă propriul lui trepied, apoi setezi timerul la 2, 5 sau 10 secunde. Pozele le faci folosind camera din interior, cea de selfie de 10MP sau cea principală de 12MP – selectând opțiunea de preview pe ecranul exterior. Un plus e că poți plia telefonul la orice unghi vrei, nu neapărat fix de 90 de grade.
  • 2. Schimbă ecranul de preview pe partea de jos, asta o să te ajute super mult dacă vrei să faci poze și nu vezi ecranul vertical.
  • 3. Poți așeza telefonul și pe marginea lui. Din nou, util dacă nu ai suficient spațiu pe care să așezi telefonul. Aici recomand să folosești opțiunea de a face poze când ridici mâna. Această opțiune trebuie activată din setări. Vei avea aproximativ 2 secunde până telefonul face poza, destul cât să te așezi în poziția perfectă.
  • 4. Vrei poze de calitate și mai bună, schimbă camera și treci pe camera principală de 12MP. Galaxy Flip4 te lasă să vezi pe ecranul exterior cum vei arăta în poză, așa ești sigură că încadrarea e foarte bună. Și aici poți folosi mâna ridicată pentru a face poze.
  • 5. Folosește comenzile vocale, tot din setări se activează. Dacă nu ai timp să te așezi în poziție când ridici mâna, poți folosi comenzile vocale precum: Smile, Shoot sau Capture. Singurul lucru de care trebuie să ții cont e să nu fie multă gălăgie în jur, ca telefonul să înțeleagă ce spui.
  • 6. Fă poze fără să deschizi telefonul. Apasă de 2 ori pe butonul lateral de power/open ca să deschizi camera, apoi apasă ecranul ca să-ți faci rapid un selfie folosind camera principală. Ecranul de preview o să pornească automat ca să vezi cum o să ieși în poză.
  • 7. Tot fără să deschizi telefonul, pornește camera. Chiar și în acest mod poți face poze ridicând mâna sau folosind comenzile vocale, astfel telefonul poate să stea pe o margine foarte subțire.

Samsung Galaxy Flip4 e smartphone-ul perfect cu care să-ți faci poze și video-uri singură. Nu doar că are o camera foto foarte bună, dar forma lui și faptul că e pliabil te ajută super mult să-l așezi oricum vrei, pe orice suprafață ca să ai unghiul cel mai bun pentru fotografii. Iar partea cea mai bună e că singură îți poți face și mii de poze, fără să te judece cineva sau să se plictisească.

Dar Galaxy Flip4 nu mai este un telefon foarte scump. Costă 4.000lei în acest moment.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.