fbpx

Display-urile profesionale BenQ au obţinut prima certificare PANTONE Skin Tone din lume

Display-urile profesionale BenQ au obţinut prima certificare PANTONE Skin Tone din lume

Știam eu de ce îmi plac așa mult monitoarele BenQ 😀 BenQ a anunțat că modelele sale PD3205U și PD2705U, au primit certificarea Pantone SkinTone Validated, fiind primele monitoare din lume cu acest tip de validare. De asemenea, această certificare urmează să fie implementată curând şi pe anumite modele din seria PhotoVue SW. Pentru mai multe detalii despre această certificare vizitaţi site-ul pantone.com/validated.

“Am creat tehnologia AQCOLOR din dorinţa de a oferi culori precise pentru comunitatea de profesioniști din întreaga lume, de aceea așteptăm cu nerăbdare să încorporăm certificarea Pantone SkinTone Validated pentru produsele tehnologice care sunt mai incluzive ca niciodată”, a declarat Conway Lee, Preşedinte BenQ Corporation. “Certificarea Pantone SkinTone Validated oferă designerilor și fotografilor încredere în afișarea culorilor autentice din lumea reală și în reprezentarea cu acuratețe a paletei de tonuri pentru piele.”

BenQ folosește Pantone SkinTone

Folosind ghidul Pantone SkinTone, primul sistem stiinţific pentru potrivirea și reproducerea tonurilor pielii umane, programul cuprinde 110 nuanțe de piele distincte bazate pe mii de măsurători ale pielii umane, dintr-o gamă variată de etnii și grupuri de vârstă. Ca o extensie a programului Pantone Validated, Pantone SkinTone Validated le asigură profesioniștilor că dispozitivele respectă sistemul de potrivire Pantone (PMS) și reproduc cu acuratețe tonurile naturale ale pielii.

“Programul Pantone SkinTone Validated exemplifică incluziunea în tehnologie și suntem încântați să lucrăm cu BenQ pentru a ajuta la redarea corectă a tonului pielii, pentru o experiență mai bună și mai precisă în timpul utilizării produselor și serviciilor BenQ. Suntem nerăbdători să colaborăm și în viitor cu BenQ” a declarat Iain Pike, Pantone Director of Licensing and Business Development.

Fiind primele monitoare profesionale din lume care au primit certificarea Pantone SkinTone Validated, ecranele profesionale DesignVue și PhotoVue sunt expuse la CES 2022 din Las Vegas.

Pentru a afla mai multe detalii, vă rog să vizitați pagina companiei.  

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.