fbpx

Dyson Corrale – placa de păr de 2.400lei

Dyson Corrale – placa de păr de 2.400lei

17 aug. 2022 Îngrijire personală

Placă de păr la 2.400lei? Pare exagerat de mult, nu? Dar Dyson Corrale nu este orice placă de păr… este cea mai tare, ce mai mișto și cea mai smart placă de păr a momentului.

Aici aveți prezentarea video și câteva coafuri de festival, făcute super rapid de mine pentru Summer Well:

De aproape 2 ani, toate fetele visează device de styling de la Dyson. Deși Dyson produce mai multe device-uri smart, precum aspiratoare și purificatoare de aer, ambele categorii de device-uri super bune, produsele pentru îngrijirea părului sunt vedetele.

Sigur le-ați văzut peste tot în Social Media, mai ales pe TikTok. Sunt așa populare și pentru că sunt revoluționare, dar și pentru că sunt super scumpe. Dyson Corrale pe Violet costă 2.400lei în acest moment.

Hai să vedem ce aduce nou și ce face de acești bani.

Primul lucru pe care îl vedeți acum cred că e faptul că nu are fir, ăsta este și principalul atu. Dyson Corrale este o placă de păr wireless, adică pe baterii (acumulator), ceea ce e fantastic pentru că nu te mai încurci în fir, ai mai multă libertate de mișcare, poți ține placa în orice poziție vrei și o poți folosi oriunde (nu neapărat lângă o priză). Dar poți oricând să o folosești și cu fir dacă ai uitat să o încarci înainte.

În cutie, pe lângă husa specială de transport termorezistentă, vei primi cablul de 2,7m ce se atașează magnetic direct la placă sau la standul special.

Placa se încarcă destul de repede, de la baterie 0% la 100% în vreo 60 de minute, încărcare ce oferă cam 30 de minute de utilizare. Dar în cutie vei primi și suportul, standul, special de încărcare. Conectezi cablul la stand, pui protecția specială și așezi placa.

Asta e de un real folos când te aranjezi, pentru că folosești placa, o pui rapid în suport fără să stai cu grijă că topești ceva, în plus, cât o lași jos ea se mai încarcă un pic, apoi e super ușor de luat ca să nu te frigi.

Până la linia desenată orizontal totul e rece și poți pune mâna liniștită. După acest semn să nu atingeți placa. Ea ajunge la temperaturi de peste la 200 de grade.

De fapt, are 3 trepte de temperatură – 165, 185 si 210 grade.

În primul rând deschizi placa de la acest slider care arată premium, pornești placa, o să vezi imediat nivelul bateriei, și selectezi temperatura de funcționare. Placa o să înceapă să se încălzească, când ajunge la temperatura dorită o să scoată un mic sunet să te anunțe, nu trebuie să stai cu ochii pe ea.

Gata, acum o poți folosi. Și aici o să descoperiți următorul mare atu al acestei plăci de păr – are plăcuțe flexibile. Ele sunt realizate din aliaj de mangan și cupru și se mișcă un pic când așezi părul în ea pentru a păstra părul într-o suviță, nu îl împrăștie ca să iasă din placă.

E un pic mai greu de explicat ce se întâmplă, dar o să vedeți imediat diferentă față de placa voastră, pentru că mai toate celelalte plăci te forțează să ții un pic suvița, cu Dyson Corrale nu ai această grijă.

Dyson Corrale nu distruge părul pentru că face o treabă așa bună din prima trecere, încât nu mai este necesară și a 2-a sau a 3-a trecere pe aceeași șuviță de păr, ceea ce înseamnă mai puține fire rupte, efect static redus și un păr mai sănătos.

După ce ai terminat cu ea, o poți închide imediat de la buton, dar poți strânge și capătul. Dacă uiți să o închizi de la buton, ea oricum se închide automat în 10 minute de inactivitate. Cât timp se răcește, butonul power o să tot lumineze intermitent ca să te anunțe că încă se răcește.

Are și mod avion 😀 nu înțeleg exact logica lui, dar se pare că poți lua placa cu tine în avion, în siguranță – dacă ai doar bagaj de mână. În mod normal nu ai avea voie cu astfel de produse ce pot fi considerate periculoase pentru zbor.

Dyson Corrale este o placă de păr super scumpă, dar dacă îți faci părul aproape zilnic, trebuie să ai grijă de el și sunt sigură, că momentan, nu există o altă placă de păr care să-ți ofere un păr mai sănătos după utilizare.

Orice placă de păr distruge părul, dar contează mult dacă îl distruge 0,01% la fiecare utilizare, sau 0,1%. Iar tehnologiile care îți fac viața mai ușoară, precum plăcuțele flexibile și faptul că nu are nevoie de cablu, zic eu că merită banii, dacă chiar o vei folosi cel puțin săptămânal.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.