fbpx

Primul eveniment Dyson în România a avut loc ieri. Iată cum a fost

Primul eveniment Dyson în România a avut loc ieri. Iată cum a fost

23 sept. 2022 Îngrijire personală

Știți deja că am făcut un review pentru placa de păr Dyson Corrale, o placă de păr super scumpă, dar extrem de bună – cea mai bună de pe piață.

Compania Dyson este de puțin timp prezentă oficial în România, dar între timp a deschis un magazin online și unul fizic în Afi Cotroceni și acum au organizat și primul eveniment pentru presa și influencerii din România.

Am putut testa produsele, am avut parte și de o demonstrație realizată de 2 hairstyliști cunoscuți de la noi și am descoperit mai multe detalii despre tehnologiile folosite de Dyson pentru a ne păstra părul sănătos și frumos, inclusiv despre efectul Coandă.

Steve Williamson, Lead Haircare Development Engineer în cadrul Dyson, a prezentat tehnologia Dyson de îngrijire a părului și inovația din spatele produselor de îngrijire personală, marcând lansarea noii generații de aparate de coafat Dyson Airwrap, reproiectată pentru o stilizare mai rapidă și mai ușoară a părului, fără căldură extremă, grație îmbunătățirii fluxului de aer Coandă.

Evenimentul a oferit ocazia numeroșilor participanți să descopere noul Dyson Airwrap în cadrul unui master-class susținut de hairstiliștii George Cozma și Adonis Enache, ambasadori ai brandului în România, precum și să testeze toate cele trei produse de îngrijire a părului de la Dyson – uscătorul de păr Supersonic, placa de păr Corrale și noul aparat de coafat Airwrap.

„Majoritatea instrumentelor de coafare ignoră faptul că tipurile de păr sunt foarte diferite – un accesoriu care funcționează pentru un tip de păr, ar putea fi nepotrivit pentru altul. Progresele aduse aparatului de coafat Dyson Airwrap se bazează pe succesul predecesorului său, prin activități de cercetare constante, teste ale utilizatorilor și progrese în dinamica computerizată a fluidelor. Rezultatul: bare de ondulare cu schimbare a direcției pentru o ondulare mai rapidă și mai ușoară, accesorii tip perii reproiectate pentru o definire mai precisă și un uscător complet nou de netezire, bazat pe efectul Coandă, cu dublă întrebuințare. Capacitatea noastră de a controla fluxul de aer oferă performanțe îmbunătățite ale efectului Coandă, ce permite ondularea, definirea și ascunderea firelor rebele – fără căldură extremă”, a menționat James Dyson, Inginer Șef și Fondator Dyson.

Toți cei interesați de produsele brandului pot vedea și testa noul Dyson Airwrap, împreună cu uscătorul de păr Supersonic și placa de păr Corrale, precum și renumitele aspiratoare verticale fără fir și purificatoarele de aer de ultimă generație, în primul magazin de prezentare deschis în România, la începutul lunii august. Astfel, magazinul de tip pop-up din incinta AFI Cotroceni din București, cu o suprafață de 18 m2, pune la dispoziția pasionaților de îngrijire a părului, precum și de igienizare a locuinței și a îmbunătățirii calității aerului cele mai recente inovații ale companiei.

DESPRE DYSON

Dyson este deținută de familie și are peste 14.000 de angajați la nivel global, inclusiv o echipă puternică de 6.000 de ingineri. Compania vinde produse în 84 de piețe, în peste 300 de magazine Dyson Demo, dintre care 50 au fost deschise în întreaga lume în 2021, inclusiv un nou magazin Dyson Virtual Reality Demo.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.