fbpx

Gadget Week: 18-25 decembrie 2016

Gadget Week: 18-25 decembrie 2016

25 dec. 2016 Gadget Week

Live:

1. Allwatch S și Allfit – cele mai noi wearables de la Allview.

Allview completează gama wearables cu două noi dispozitive, Allwatch S și Allfit. Cele două accesorii inteligente sunt destinate îndeosebi publicului feminin, respectiv tinerilor aflați în căutarea unui stil de viață cât mai sănătos. Ceea ce înseamnă că sunt perfecte pentru mine!

Realizate conform standardului IP67, Allwatch S și Allfit rezistă timp de 30 de minute la scufundări subacvatice de până la 1 metru adâncime. De asemenea, etanșeizarea lor oferă protecție totală împotriva prafului.

Allwatch S & Allfit

Detalii

2. Sony Cyber-shot HX350 a fost lansat în România.

Sony la lansat în România camera Cyber-shot HX350 cu super zoom optic 50x. Camera poate poate fi utilizată într-o serie largă de scenarii, datorită obiectivului ZEISS Vario-Sonnar T care asigură un zoom optic 50x – care corespunde unui unghi larg de 24mm și unui super teleobiectiv de 1200mm (echivalent în format 35mm). Funcția Clear Image Zoom dublează factorul de magnificare maximă până la 100x, aducând clădirile îndepărtate, oamenii și animalele foarte aproape de fotograf.

Detalii complete despre camera foto HX350 pot fi accesate aici. Camera va fi disponibilă în magazinele de retail din Europa din ianuarie 2017, la prețul recomandat de aproximativ 400 euro.

HX350_Right-Large

Detalii

3. MOTO Z beneficiază de actualizare la Android 7.0 Nougat

Lenovo a anunțat oficial că toți posesorii de smartphone-uri Moto Z au început să primească actualizarea la sistemul Android 7.0 Nougat. Noul sistem de operare este disponibil începând cu 11 decembrie.

Android 7.0 Nougat îmbunătățește experiența mobilă cu noi caracteristici de multitasking, posibilități de control mai eficient al notificărilor, funcție îmbunătățită de economisire a datelor mobile, funcții de repaus (doze) pentru acumulator și zeci de emoji noi. Una dintre cele mai așteptate funcții este comutarea rapidă între aplicații. În același timp, Android Nougat permite și vizualizare în mai multe ferestre concomitent, astfel încât utilizatorii să poată deschide două aplicații în paralel pe același ecran.

Detalii

 4. Prețuri speciale la subscripțiile anuale Google Drive

Pentru 100 GB pe Google Drive, Google cere 9,99 lei pe lună în acest moment, însă abonamentul pe un an întreg costă doar 99,99 lei. 1 TB este însă de cinci ori mai scump, atât lunar, cât şi anual, abonamentele fiind listate la 49,99 lei, respectiv 499,99 lei.

Detalii

 

Extragere câștigător Moș Gadget

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.