fbpx

Gadgeturi esențiale pentru vacanțe reușite

Gadgeturi esențiale pentru vacanțe reușite

3 iun. 2016 Travel

Eu deja v-am prezentat o listă cu device-urile care cred eu că sunt utile în vacanță, compania Vitacom Electronics a realizat și ea o listă de gadgeturi şi accesorii de luat în vacanţă.

Lista Vitacom:

1. Suntem în plină eră digitală şi tentaţia de a capta cât mai multe imagini este uriaşă, astfel că este justificat un dispozitiv de stocare pentru iPhone sau un card de memorie pentru celelalte telefoane, care va menaja memoria telefonului și va păstra toate instantaneele și clipele frumoase din vacanță.

2. Apoi, pentru că bateria telefonului se poate transforma rapid din cel mai bun prieten în inamicul tehnologiei, există soluţiile care să nu pună în pericol nevoia de conectare digitală permanentă, cum ar fi bateriile externe.

3. Nu trebuie să lipsească nici accesoriile vedetă, selfie stick-urile, care garantează imortalizarea oricărui moment important împreună cu cei dragi.

Selfie stick Vitacom

4. De asemenea, pentru a călători cât mai light, este util și un cititor de carduri care se conectează direct la telefon sau tabletă. Astfel, laptopul poate rămâne acasă, dar fotografiile din camera foto ajung direct online pentru a le arăta și celor rămași acasă cum este în vacanță. Sau poate fi folosit pentru a sincroniza pozele în cloud, astfel încât să nu depindă de un mediu fizic.

5. Acestea sunt pentru gadgeturile din buzunar, dar dacă este implicată o mașină în călătoriile de vacanță, atunci Jump Starter este indispensabil. Mai mult, are și lanternă încorporată în cazul în care problemele apar noaptea.

6. În final, trusa mașinii poate fi completată și cu o lanternă sau un dispozitiv de iluminare exterioară pentru acele momente când picnicul se prelungește până noaptea sau când statul pe plajă merge completat cu o lampă.

Mă bucur să văd că unele device-uri sunt regăsite în ambele liste.

Aici puteți vedea ce device-uri am luat eu în cea mai recentă vacanță în care am fost, și cum m-a ajutat tehnologia să am o vacanță reușită.

Comentarii

  1. Dacă tot vine vare cred că o să fac și eu o listă pe blog, dar o să încerc să nu copiez pe nimeni cât de mult pot ( adică e imposibil să nu menționez selfie stick-ul )

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.