fbpx

Huawei 4i – Căști in-ear perfecte pentru relaxare

Huawei 4i – Căști in-ear perfecte pentru relaxare

24 apr. 2021 Casti

Folosesc căștile in-aer wireless HUAWEI 3i de vreo 5 luni, le folosesc mai mult pentru meetinguri pe zoom/skype și Google Teem. Sunt mulțumită de ele, bateria ține mult, sunetul e bun… Dar a venit momentul pentru un upgrade – pentru HUAWEI 4i.

Noile căști Huawei 4i arată mult mai bine decât modelul anterior, carcasa de încărcare și transport este mai mică, are o formă mai ușor de ținut în mână și e mai simpatică, îi stă super bine printre flori și iarbă verde. Și căștile sunt mai mici, nu ies așa mult în evidență când le porți.

Carcasa ovală are un magnet foarte bun la capac, se închide repede și sigur și căștile stau foarte bine în zona lor specială unde se și încarcă. Vei primi în cutie și un cablu USB-C-USB-C pentru încărcare. Atât.

Căștile sunt foarte ușoare și stau foarte bine în urechi. Dar cred că a trecut deja perioada când stăteam cu teamă că astfel de căști pot ieși din ureche, mai toate stau foarte bine chiar și când alergi sau dansezi. Iar 4i stau foarte bine și le puteți folosi la orice activitate.

Eu le-am zis căștile perfecte pentru relaxare pentru că design-ul lor mă duce cu gândul la ceva Zen. Am ieșit cu ele la plimbare prin parc, printre flori și nu am putut să mă abțin să nu le pozez cu toate florile.

Sunt confortabile, se aud bine, nu le scapi din urechi, sunt ușoare – au doar 5,5 grame fiecare și au un design plăcut. Totul te duce cu gândul la relaxare, dar 4i sunt perfecte și pentru sport, meetinguri de pe telefon/laptop, jocuri pe telefon și concerte în sufragerie.

Senzorii din HUAWEI FreeBuds 4i detectează sunetele exterioare în mod activ și reduc zgomotele ambientale, ca să te concentrezi doar pe muzică. Desigur, această funcție se poate opri. Modul awareness chiar face invers, vei auzi mai bine ce se întâmplă în exterior decât muzica din căști. Rămâne doar să alegi tu ce preferi.

Bateria poate susține 10 ore de muzică. Iar încarcare rapidă de doar 10 minute oferă 4 ore de utilizare.

Ambele căști au senzori tactili capacitivi încorporați ca să poți folosi butoanele de pe căști, butoanele ascunse. Poți să pui muzică, să vorbești, să reduci nivelul de zgomot, toate acestea cu doar câteva gesturi simple pe căști.

Prețul? Doar 38olei – în acest moment. Ceea ce nu e deloc mult pentru ce oferă. Deși recunosc că îmi mai mult să ascult muzică la ochelarii mei HUAWEI X Gentle Monster Eyewear II.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.