fbpx

La Bloggers Lan Party 13 sigur nu o să ai ghinion

La Bloggers Lan Party 13 sigur nu o să ai ghinion

17 feb. 2017 Altele

Sunt născută pe data de 13 și mereu am considerat că această cifră îmi aduce noroc, chiar și dacă e vorba despre cea de-a 13-a ediție Bloggers Lan Party.

2blp

Acum vreo patru ani mă uitam cu jind la pozele distribuite de bloggerii invitați la Bloggers Lan Party. Eu eram încă la început de drum în ale blogging-ului și o vedeam pe ca o confirmare a faptului că am ajuns să fiu cunoscută ca blogger/vlogger atunci când o să ajung la BLP.

La prima ediție la care am participat – #blp7, am fost în calitate de cititor. Țin minte că am câștigat invitația la concursul organizat de Marius Vasilescu, dar recunosc că m-am înscris pe la vreo 5-6 bloggeri în speranța că poate, poate o să câștig.

La următoarea ediție am fost invitată 😀 nici nu cred că trebuie să vă mai zic ce încântată am fost. Cine nu ar vrea 8-9 ore de joacă și socializare? Chiar și introvertiții se simt bine! Jocurile sunt diversificate, te poți juca de la shootere la board games, oamenii sunt super drăguți și binedispuși, mâncarea și băutura sunt gratis și mai poți pleca și cu un premiu generos.

11136218_835377219842947_4789122458995526508_o-600x399

La edițiile 9 și 10 am încercat să mă joc cât mai mult, chiar am câștigat și câteva premii mai micuțe, momentul meu de glorie fiind locul II la turneul de Starcraft – Brood War. Din păcate nu am putut ajunge la #blp11, dar am recuperat din plin la #blp12 – prima ediție în care m-am implicat ca parte a echipei de organizare. Începutul a fost puțin mai timid, nu știam ce presupune organizarea unui astfel de eveniment, și recunosc că mi se părea mult mai simplu. M-am implicat mai mult în ziua evenimentului, iar a doua zi nu mai aveam voce de cât de mult am vorbit la microfon pentru a strânge participanții la turneul de Guitar Hero :))

Pregătirile pentru ediția 13 m-au făcut să realizez cu cât de mult timp înainte trebuie să discuți cu partenerii (și avem niște super parteneri pentru #blp13 – ASUS, ROG, Sprite, Orange, Bitdefender, alături de care am pregătit activări și concursuri foarte interesante), de câte întâlniri este nevoie până ai obiective clare stabilite, cât de repede se pot modifica lucrurile, cât de mult contează să ai o echipă care știe ce are de făcut și face bine ceea ce face (Toma, Lorena, Andra și Dragoș, la ei mă refer), cât de importante sunt materialele vizuale, cum trebuie să te gândești bine și ce fel de mâncare ai la prânz (care se poate mânca într-o zonă aglomerată), cum faci selecția persoanelor care participă, cum alegi jocurile și multe altele. Clar e că nu e muncă ușoară, trebuie să ne gândim la toate detaliile, chiar și la așezarea meselor.

Nu datorită norocului este Bloggers Lan Party este un eveniment foarte așteptat și apreciat. Dar clar merită toată munca din spate când vezi că toți participanții vin cu mare drag și pleacă și mai încântați de la ediție la ediție.

Dar ce voiam eu să vă transmit cu acest articol e că acum sunt înscrierile în toi la Bloggers Lan Party 13.

Vă puteți înscrie foarte simplu pe site. Bloggeri au o secțiune specială de înscriere, iar cititorii se pot înscrie la bloggerul lor preferat. Aici vă puteți înscrie la mine – http://bloggerslanparty.ro/blogger/victoria-giorgiana/.

Baftă!

Sper să ne vedem la #BLP13 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.