fbpx

Cei mai buni modderi și overclockeri din România, Polonia si Cehia la GeForce Garage: Destiny of Titans

Cei mai buni modderi și overclockeri din România, Polonia si Cehia la GeForce Garage: Destiny of Titans

9 oct. 2017 Altele

Cred că oricine are plăcerea de a-și customiza, a-și personaliza pe cât posibil obiectele proprii. Ca și Car Tuning-ul, PC Modding s-a născut din această plăcere, peste care adaugi stoarcerea și a ultimului bit de performanță din calculator și plăcere în a te da mare cu rezultatul obținut, rezultat de multe ori unic.

V-am vorbit deja despre cea de-a doua ediție a competiției GeForce Garage. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 3-4 octombrie în ESL Arena, Katowice, Polonia, iar cele trei echipe, cu câte trei membri, au avut la dispoziție 24 de ore pentru a crea un sistem PC personalizat, inspirați de jocul PC Destiny 2.

GeForce Garage DoT - 06

Echipa românească a fost compusă din George “Papa Jock” Potecă, Tudor “Monstru” Bădică și Matei “Matose” Mihățoiu. Polonia a fost reprezentată de Maciej “Urban” Nowak, Staszek  “Tips” Wiertelak și Jarek  “Blackwhite” Arczynski, iar specialiștii din Cehia prezenți la acest eveniment au fost Filip Karel, Jakub “Meteleskum” Metelka și Josef  “PKBO” Dvořák.

GeForce Garage DoT - 02

Cele trei echipe au avut la dispoziție 40 de cutii de vopsea, 40 de tipuri de unelte și 60 de metri de cabluri, pe care le-au utilizat cu multă creativitate, simț estetic și cunoștințe tehnice, pentru a spori performanța sistemului și pentru a crea un design spectaculos.

Iată cele trei modele:

GeForce Garage DoT - PL 01 GeForce Garage DoT - RO 01 GeForce Garage DoT - CZ 01

Competiția a fost transmisă live și a fost urmărită de peste 300.000 de pasionați de modding, de-a lungul celor 24 de ore. În România, GEFORCE GARAGE: Destiny of Titans a fost difuzată pe canalul de YouTube NVIDIA GeForce România și pe pagina de Facebook NVIDIA GeForce România, iar pasionații de DIY, dar și entuziaștii modding-ului i-au urmărit îndeaproape pe specialiști, pentru a descoperi noi tehnici. Popularitatea evenimentului confirmă faptul că a fi gamer sau expert de modding poate deveni un stil de viață.

GeForce Garage DoT - infografic

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.