fbpx

Noi monitoare curbate de gaming de la Samsung

Noi monitoare curbate de gaming de la Samsung

2 mart. 2017 Gaming

Acum două zile am fost la un eveniment unde Samsung Electronics a prezentat în România noile monitoare curbate cu tehnologie Quantum Dot și sisteme audio super performante. Mai întâi o să vă povestesc de noile modele de monitoare de gaming disponibile în variantele de 24”, respectiv 27”.

IMG_2846

Monitoarele CFG70 de 24“ și 27“ vin cu interfață „Gaming UX” și cu opțiuni avansate de calibrare, pentru optimizarea imaginilor, în jocuri de tip FPS, RTS, RPG și AOS.

Tehnologia Quantum Dot de care dispun permite redarea unor imagini vii şi naturale, iar contrastul de 3000:1 oferă detalii impresionante. Panoul folosit este unul de timp VA, foarte apreciat de gameri datorită ratei mari de refresh și a culorilor bine definite.

Monitorele au un timp de răspuns de 1ms MPRT și dispun de o rată de refresh de 144 Hz. Astfel, pasionații de jocuri se pot bucura de performanțe excepționale, mai ales în shootere. În plus, modelele integrează şi tehnologia AMD FreeSync.

IMG_2847

Design-ul permite ajustarea pe verticală și pe orizontală, pentru maximizarea confortul utilizatorilor. Datorită unghiului de vizualizare de 178și a razei de curbură de 1.800R, experiența de gaming este îmbunătățită.

În timpul jocului, gamerii pot vizualiza și regla toate setările esențiale, de la timpul de răspuns, la rata de reîmprospătare a imaginii, prin accesarea meniului. Tastele ușor accesibile pentru comenzi rapide, situate pe partea din față și din spate a monitorului, le oferă utilizatorilor și mai multe opțiuni pentru a actualiza rapid parametrii de gameplay utilizați frecvent.

IMG_2844

La sfârșitul prezentării am participat și la o sesiune de gaming pe noile monitoare. Sisteme de gaming fiind oferite de Maguay, iar perifericele de Logitech.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.