fbpx

Noi produse din gama Philips Hue

Noi produse din gama Philips Hue

23 nov. 2016 Altele

Eu testez de vreo trei săptămâni sistemul Philips HUE Starter Kit, deja am scris un articol despre acest kit și am filmat și un review video. Acum învăt să programez becurile Philips HUE să lumineze cu roșu când primesc mail și albastru când primesc un nou like pe pagina mea de Facebook, o să vă arăt cum funcționează într-un alt video.

IMG_1627

Când îți cumperi primul kit ai impresia că o să-ți fie suficient, apoi descoperi toate corpurile de iluminat de la Philips HUE și nu te mai saturile de ele. Atenție! Philips HUE dă dependență!

re

Hue combină eficiența becurilor LED cu tehnologia intuitivă wireless și controlul inteligent mobil într-un sistem de iluminat unic.

Noua familie de produse Hue White Ambiance integrează cu succes designul modern al corpurilor de iluminat pentru acasă cu sistemul de control inovator bazat pe tehnologie WiFi, care permite utilizarea cu ușurință a scenariilor de lumină prestabilite, în funcție de preferințe. Gama oferă posibilitatea de selectare a corpurilor de iluminat de tip lămpi, aplice, veioze sau spoturi luminoase, existând opțiuni pentru principalele încăperi din casă. Corpurile de iluminat decorative pot fi utilizate în mod independent sau integrate într-o rețea Hue deja existentă în locuință. Noua gamă de corpuri de iluminat Hue White Ambiance va deveni disponibilă și în România începând cu ianuarie 2017.

IMG_1750

Utilizatorii de Philips Hue pot alege, în funcție de preferințe, nuanța, contrastul și intensitatea luminoasă, având la dispoziție un spectru de 16 milioane de culori. Principalele motive pentru care sistemul Hue este achiziționat sunt astfel legate de nevoia de lumină acordată la starea de spirit, realizarea de experiențe cu familia sau prietenii și controlul de la distanță alături de programarea luminilor pentru o securitate sporită.

IMG_1746

Kit-ul de bază constă în trei becuri LED RGB Wi-Fi și bridge-ul Hue, acesta fiind “podul” dintre becuri și aplicația Hue și putând conecta până la 50 de surse de iluminat Hue. Cele peste 200 de aplicații disponibile oferă posibilitatea de personalizare a luminii, de pe propriul dispozitiv inteligent mobil (telefon, tabletă) – de la lumina albă funcțională caldă sau rece până la scene de iluminat complexe cu nenumărate culori.

IMG_1747

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.