fbpx

Noi proiectoare portabile de la BenQ

Noi proiectoare portabile de la BenQ

8 aug. 2023 Proiectoare

BenQ anunţă proiectoarele de tavan, o nouă serie de proiectoare portabile – GV31, care duce divertismentul de acasă la un nou nivel, cu proiecție la rezoluție Full HD și conținut de pe Android TV și Netflix.

Am testat modelul anterior (BenQ GV30) și mi-a plăcut mult! Sunt sigură că BenQ GV31 o să-mi placă și mai mult!

„Noul GV31 te pregătește să fii din nou impresionat.”, a declarat Conway Lee, președinte al BenQ Corporation. „Combinând funcționalitatea unică de a proiecta imaginea pe tavan, certificare Android TV și performanțe audiovizuale desăvârșite, noile proiectoare BenQ revoluționează modul în care oamenii se bucură de conținutul lor preferat acasă.”

Proiectoarele de tavan BenQ oferă o calitate audio și video excepțională datorită tehnologiei CinematicColor™, aclamată de criticii din toată lumea. Din noua gamă de proiectoare, modelul BenQ GV31 se remarcă prin prezenţa unei rezoluții Full HD, un design ce permite rotaţia proiectorului, opţiune de auto-focus și un keystone vertical automat, totul pentru a reda imagini captivante direct pe tavanul camerei, sau în orice alt loc extravagant.

Pentru a completa versatilitatea sa pe partea de imagine, fiecare proiector oferă un sistem audio integrat de până la 16W, cu sunet la 270 de grade redat de un sistem de difuzoare 2.1. Mai mult, GV31 vine echipat şi cu o baterie internă cu o autonomie de până la 3 ore de redare video sau 6 ore de muzică.

Oferind imagini uimitoare la diagonale generoase, proiectoarele de tavan oferă experiențe imersive în orice spațiu. Fie că doriți să vă uitați la filmele și seriale favorite de pe Netflix sau să vă jucați unul din jocuri disponibile pe platforma Android, noile proiectoare BenQ oferă un nivel de divertisment ridicat prin certificarea Android TV si accesul la platforma Netflix, oriunde și oricât.

Echipate cu o conectivitate completă, ce include port USB-C şi DisplayPort, proiectoarele de tavan BenQ deschid noi posibilități pentru divertisment. Oferind unghiuri de proiecție nelimitate și suport Android TV, proiectoarele de tavan asigură cele mai confortabile experiențe de streaming pe tavanul dormitorului, într-un colț confortabil sau oriunde în casă.

Pentru a afla mai multe despre proiectoarele BenQ, vizitați site-ul BenQ.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.