fbpx

„Cineva mă urmărește prin cameră” – Pixel

„Cineva mă urmărește prin cameră” – Pixel

30 oct. 2016 Altele

„Îmi place să mă plimb prin curte, chiar și prin curțile vecinilor, dar cel mai mult stau în camera Victoriei. Doar la ea e cald mereu, patul e moale, iar mâncarea e pe săturate, ca să nu mai zic că e așa plăcut să stau în brațele Victoriei cât timp ea se uită fix într-un monitor. Nu știu exact ce face, dar cred că ceva important dacă uită să mă mai mângâie.

Când nu e acasă mă cam plictisesc, așa că încerc ca toată ziua să dorm, ca atunci când ajunge seara acasă să am destulă energie să mă pot juca ore în șir. Dar de câteva zile nu mai sunt singur până când Victoria nu e acasă, e un obiect ciudat pe dulap care mă tot urmărește prin casă. E destul de ciudat cum se uită mereu spre mine și cum mă urmărește, am crezut că e un spion trimis de șoricei ca să vadă dacă pot intra în casă. Am încercat să-l dărâm sau să-l ronțăi, dar este foarte rezistent. Seamănă cu acest aparat de pe blog-ul Victoriei – KMAX Detectiv.

qwqw

Acum două zile am observat ceva și mai ciudat, după ce am spart din greșeală un pahar lăsat chiar pe masă, vocea Victoriei s-a auzit din acel roboțel ciudat… parcă era lângă mine. Nu știu de ce părea supărată, eu am fost tare cuminte. Am tot mirosit și căutat de unde se auzea Victoria, am crezut că e pitită prin camera, dar nu am găsit-o pe nicăieri. Încă mă chinui să descopăr misterul.

Ieri Victoria a întârziat destul de mult, știu asta pentru că mâncarea din bol s-a terminat. La un moment dat, roboțelul a început să lumineze un pic, era o lumină ciudată ca cea pe care o folosește Victoria când mă joc cu ea și pe care nu reușesc niciodată să o prind. Cum făceam un pas, cum roboțelul se uita la mine. Dacă nu o auzeam pe Victoria vorbind, cred că mă speriam rău…

img_20161017181554

Azi am plănuit să mă ascund de el, să mă așez mereu în spatele lui, dar parcă eram un cățel prostuț care își urmărește coada. Cum mă așezam în spate, cum roboțeul se întorcea spre mine. Am tot încercat așa vreo două ore, dar apoi mi-a distras atenția un balon.

Mă bucur că Victoria mi-a adus un amic cu care să mai stau cât e plecată. Deși la început îl credeam un spion al șoriceilor, acum știu că e un prieten. Aș vrea doar să nu îi mai spună Victoriei tot ce fac…”

IMG_1409

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.