fbpx

De astăzi puteți face precomandă la Samsung Galaxy Note7

De astăzi puteți face precomandă la Samsung Galaxy Note7

16 aug. 2016 Altele

Samsung Electronics Europa a anunțat începerea precomenzilor pentru noul Galaxy Note7 pe piețele din Europa. Atenție! Stocurile vor fi limitate, mai ales că orice Note7 cumpărat la precomandă vine împreună cu ochelarii Gear VR – generația 3 (oferă similară cu cea de la Galaxy S7).

precomanda-note-7.v2

Interesul consumatorilor pentru Galaxy Note7 l-a depășit deja pe cel pentru Galaxy S7 și S7 edge, în ceea ce privește înregistrarea utilizatorilor pe canalele digitale Samsung. Probabil și pentru că fanii Note nu au putut cumpăra modelul anterior  – Note 5 oficial din România. Eu una l-am cumpărat de la Quickmobile. Datorită cererii foarte mari, Samsung intenționează să limiteze numărul de dispozitive oferite la precomandă, pentru a se asigura că poate onora toate comenzile atunci când smartphone-urile vor fi puse în vânzare, luna viitoare.

Utilizatorii europeni își pot precomanda noul Galaxy Note7 începând de astăzi de la operatori și partenerii oficiali Samsung și vor primi noul headset Samsung Gear VR alături de noul lor smartphone.

Puteți precomandă smartphone-ul Galaxy Note7 și de la:

Samsung Store – 3.899lei

 – Orange – 849 euro fără abonament

Vodafone – 844 euro fără abonament

eMag – încă nu este afișat prețul*

Internity – încă nu este afișat prețul*

*voi actualiza lista

Galaxy Note7 va fi pus în vânzare în Europa începând de vineri, 2 septembrie. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați http://www.samsung.com/ro/home/

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.