fbpx

Top 5 boxe wireless sub 300 de lei

Top 5 boxe wireless sub 300 de lei

11 oct. 2017 Muzica

Articol scris de Dănuț Andruseac

M-am gândit să fac un „Top 5 boxe wireless sub 300 de lei” deoarece sunt persoane care nu vor să investească mulți bani sau nu își permit să achiziționeze o boxă wireless foarte puternică – prețurile lor fiind destul de ridicate. Dar iată că există și modele mai mici, mai ieftine, care fac treabă foarte bună.

1. Prima boxă este JBL Clip 2 cu Bluetooth și jack. Oferă până la 8 ore de muzică, are o putere de 6W, iar standardul IPX7 garantează rezistență la apă.
O caracteristică importantă acestei boxe ar fi că poți conecta prin Bluetooth până la 2 dispozitive simultan pentru a reda un sunet puternic stereo. Carcasa este construită din cauciuc robust ca să fie cât mai rezistentă. Are și un cârlig ce o poți agăța oriunde.

Are un preț foarte bun de aproximativ 230 lei, fiind la reducere.

JBL_Clip2_Wireless_Bluetooth

2. Sony SRS-XB10 EXTRA BASS este o boxă cu Bluetooth și NFC, având o putere de 5W. Are dimensiuni reduse și cântărește doar 260 g. Această boxă este rezistentă la stropire (IPX5) și are conector jack 3.5 mm. Funcția EXTRA BASS oferă un bas puternic la doar o atingere de buton.
Are o autonomie destul de bună până la 16 ore, iar dacă vrei un sunet stereo trebuie sa te conectezi la două astfel de boxe.
Prețul acesteia este de 200 lei și este disponibilă în mai multe culori.

sony-srs-xb10

3. O altă boxă de la JBL – JBL GO. Preț este mult mai mic față de modelul anterior de la JBL – 130 lei. Dar, într-adevăr, are o baterie mult mai mică ce poate reda muzică până la 5 ore și o putere de doar 3W. Are un design foarte minimalist și este disponibilă pe mai multe culori. Este compatibilă și cu dispozitive care au conector jack.

JBL_Go

4. PHILIPS BT50A este o boxă bluetooth micuță cu o putere de 2W. Durata de funcționare a bateriei este de 6 ore, ceea ce e bine având în vedere că are un preț de 110 lei. Combinațiile de culori sunt interesante, iar forma aduce aminte de o cutie de suc.

Philips_BT50A

5. Ultima boxă wireless din top este de la Huawei, mai exact modelul Swan (AM08) pe care o am și eu, folosind-o aproape în fiecare zi. Are un design mai ciudățel ce te duce cu gândul la o lebădă, fiind și destul de fragilă. Are 4 butoane tactile și un led foarte interesant ce pulsează atunci când este conectată la un dispozitiv ceea ce oferă o atmosferă plăcută.
Are suport Bluetooth, dar nu și jack, o putere de 1.8 W, și oferă un sunet surround. Bateria e destul de mică, doar până la 4 ore. Poate fi achiziționată la un preț de sub 100 de lei.

dav

De ce am ales aceste boxe?
Am ales aceste boxe deoarece sunt de mici dimensiuni, sunt de la producători destul de cunoscuți și vin oficial în România cu garanție.
Ce boxă aș alege eu?
Păi din toate acestea 5 aș alege JBL Clip 2, deoarece are o putere mare, o baterie de până la 8 ore fiind destul de mult. Îmi place că este construită din acel material cauciucat și are acel cârlig care te ajută să o prinzi oriunde vrei.

Tu ce ai alege?

Comentarii

  1. Și eu a-și alege boxa JBL Clip 2 pentru ca o consider mai avantajoasa decât celelalte in urma a cele care ni le-ai prezentat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.