fbpx

Ultimate Ears WONDERBOOM

Ultimate Ears WONDERBOOM

29 mart. 2017 Muzica

Până acum am testat două modele de boxe bluetooth de la Ultimate Ears – UE BOOM 2 și UE ROLL. Am fost tare mulțumită de cele două modele, dar prețul lor de comercializare e cam mare… Așa că noul model Ultimate Ears WONDERBOOM, mult mai mic și mai ieftin, este foarte bine venit în portofoliul Ultimate Ears (o companie deţinută de Logitech).

UE WONDERBOOM este o boxă Bluetooth rezistentă la apă, cu o personalitate și un sunet puternic și de calitate.

High_Resolution-Wonder Boom OUTDOOR STILL Fireball Red

WONDERBOOM este disponibilă în șase culori: gri – piatră, negru – phantom, roșu – fireball, albastru – SubZero, roz – cașmir și lila.

Ca și celelelalte modele premiate din familia Ultimate Ears, Ultimate Ears BOOM2 și Ultimate Ears MEGABOOM, WONDERBOOM oferă un sunet clar de 360 de grade, cu un bas pătrunzător, echilibrat. Mai mult, rezistă la șocuri de la o înălțime de până la 1,6 metri. WONDERBOOM are o durată de viață a bateriei de 10 ore și o arie de acoperire wireless Bluetooth de până la 31 metri. De asemenea, boxa reușește să plutească singură în apă iar certificarea IPX7 garantează impermeabilitatea WONDERBOOM (boxa poate fi scufundată în apă la o adâncime de până la 1 metru, timp de 30 de minute). Bucla de agățare îi permite atașarea cu ușurință de orice bagaj sau rucsac.

image002

Preț și disponibilitate

Noua boxă Ultimate Ears WONDERBOOM va fi disponibilă în România din a doua jumătate a anului 2017 la un preț recomandat de 449 lei. Pentru mai multe informații, accesează www.ultimateears.com.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.