fbpx

Unboxing HyperX Alloy FPS – tastatură compactă de gaming cu feature-uri utile

Unboxing HyperX Alloy FPS – tastatură compactă de gaming cu feature-uri utile

18 feb. 2017 Gaming

Gamerii știu că perifericele pot face diferența dintre un joc câștigat și un joc pierdut. O tastatură mecanică cu anti-ghosting și N-rollover (reținerea corectă a tuturor tastelor apăsate simultan), un mouse cu valori ajustabile ale DPI-ului și butoane customizabile, căști cu sunet pozițional etc. pot conta enorm în rezultatele unui joc, de aceea mulți gameri vin la diferite evenimente cu perifericele lor, și tot din acest motiv la concursuri importante toți jucătorii folosesc aceleași periferice de gaming.

-HyperX_AlloyFPS_HX_KB1_UK_rk_hr

Pentru că nu sunt jucător profesionist, ci doar mă joc din când în când ca să mă relaxez, nu mi-am cumpărat până acum o tastatură mecanică, mai ales că eu scriu foarte mult la PC (zilnic 7-10 pagini Word) și o tastatură mecanică nu este recomandată pentru cei care scriu foarte mult – obosești repede iar sunetul poate să devină enervant. Dar m-am îndrăgostit iremediabil de noua tastatură de la HyperX – Alloy FPS, tastatura perfectă pentru un jucător pe fugă (foarte bună în special pentru FPS gameplay). În plus, vine și cu câteva opțiuni care or să-mi fie de folos – încărcare fast-charge, extra port USB, cablu detașabil îmbrăcat în fir textil etc. Poate o să mă obișnuiesc mai greu cu sunetul tastelor (tastatura având switch-uri Cherry MX Blue, unele din cele mai gălăgioase switch-uri – singura variație de switch-uri care se găsește pe piață în acest moment), dar nu cred că o să fie o așa mare problemă.

O să revin și cu un review complet pentru ea în câteva zile. Mai jos aveți un video de tip unboxing în care vă prezint și cele mai interesante detalii.

Unboxing HyperX Alloy FPS:

În cutie veți primi și o husă de transport, tastatura compactă HyperX Alloy FPS putând fiind luată cu ușurință la LanParty-uri. Tastatura este destul de grea, cadrul din aliaj de oțel fiind un mare plus pentru durabilitate și rezistență în timp, dar și pentru stabilitate. Ce mi-a plăcut foarte mult la această tastatură mecanică este portul USB cu încărcare fast-charge pentru smartphone/tabletă sau alte device-uri. Abia aștept să-l testez să văd cât de repede îmi pot încărca telefonul la tastatură, pentru că la PC nu pot încărca fast-charge.

20170206_190242

Cablul detașabil este îmbrăcat în fir textil și pare foarte rezistent. Se conectează printr-un port mini-USB la tastatură și USB la PC. Are și un extra port USB care încă nu mi-am dat seama la ce îl pot folosi. Poate aveți voi o idee.

Veți primi și taste de rezervă de culoare roșie pentru WASD și 1 2 3 4. Tastele WASD au o textură metalică cu striații și ies mai în relief decât celelalte taste. Normal că veți primi și o ustensilă pentru schimbarea rapidă a tastelor, este extrem de ușor de folosit, iar apoi doar așezi tasta și o apeși ușor rotund pentru a se fixa.

20170206_183439

La evenimentul de lansare organizat în urmă cu o săptămână am testat și cele șase moduri de iluminare ce se pot schimba doar din tastatură (nu este necesară instalarea unui soft), dar o să revin cu detalii în review-ul complet.

Vă recomand HyperX Alloy FPS și datorită prețului foarte bun pentru calitatea oferită – doar 500lei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.