fbpx

#UnboxYourSummer – Stil de viață sănătos cu device-uri de la Samsung

#UnboxYourSummer – Stil de viață sănătos cu device-uri de la Samsung

25 iun. 2017 Altele

Săptămâna asta am fost la un eveniment dedicat unei vieți sănătoase și relaxante. În cadrul evenimentului am aflat cum ar putea noile device-uri Samsung să vă ajute să adoptați un stil de viață sănătos și să mențineți un echilibru între divertisment și viața profesională.

20170622_125728

Despre smartphone-urile Galaxy S8 și S8+ v-am tot vorbit, chiar am și testat design-ul rezistent la apă, cu standard IP68. Telefonul rămâne partenerul perfect la piscină, pentru selfie-uri încântătoare, într-o escaladă pe munte în ciuda unei zile ploioase sau doar la muncă când te grăbești și verși apă pe el.

20170622_112009

La eveniment am preferat să mă joc mai mult cu noul Gear 360. Noua cameră are un design îmbunătățit, mai ușor de ținut în mână și mai compact. Aceasta are un senzor de imagine de 8,4 MP și lentile luminoase F2.2. Utilizatorii au acces la o mulțime de moduri de filmare și de fotografiere care se .Totodată, conținutul este ușor de distribuit prietenilor, având posibilitatea de a transmite live, chiar din aplicația camerei, pe Facebook sau YouTube orice moment important pentru ei.

20170622_113616

Am încercat să fac și eu un live de la eveniment, chiar în timpul unei sesiuni de yoga. Am reușit fără probleme, simplu și rapid, doar că am fost nemulțumită de calitatea imaginii. Mai jos puteți vedea live-ul 360:

Galaxy S8 și Galaxy S8+ integrează funcțiile  Samsung Health, cu ajutorul cărora îți poți planifica activitatea fizică dintr-o zi, planul nutrițional, orele de odihnă și, nu în ultimul rând, poți intra în competiție cu cei buni prieteni în cursa către stilul de viață dincolo de limitele convenționale.  Astfel, fiecare își poate stabili un obiectiv pentru numărul de pași parcurși într-o zi, sesiunile de exerciții fizice dintr-o săptămână sau chiar pot consulta un expert în zona de fitness pentru a cere o extra opinie privind programul de mișcare ales.

20170622_112137

Totodată, ecosistemul de produse Galaxy facilitează menținerea unui stil de viață sănătos și a unui echilibru între divertisment și viața profesională. Astfel, Gear S3 și Gear Fit 2 sunt campionii susținerii unei vieți active pentru cei care iubesc fitnessul, mersul la sală, plimbările lungi pe bicicletă sau mersul pe jos. De cealaltă parte, noua cameră Gear 360 îi susține pe cei care caută experiențe inedite la tot pasul: un colț ascuns al orașului pe care îl vizitează, cele mai interesante momente ale petrecerii, un documentar al vieții cotidiene, toate surprinse la rezoluție 4K și într-un format de 360o.

Eram sigură că la #yoga se doarme :)) #relax #galaxys8

A post shared by Victoria (@vickytoriawow) on

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.