fbpx

Xiaomi 13 Ultra – smartphone cu 4 camere de 50MP

Xiaomi 13 Ultra – smartphone cu 4 camere de 50MP

18 iun. 2023 Smartphone-uri

După ce deja a fost lansată seria Xiaomi 13, abia zilele trecute am fost să mă joc un pic cu noua adiție – smartphoneul Xiaomi 13 Ultra, un telefon super bun, cu un sistem foto performant format din 4 camere de 50 MP fiecare, dar care, din păcate, nu o să se comercializeze oficial în România.

Dar dacă o să vă placă, sigur o să-l găsiți de cumpărat în curând la câteva magazine online. Prețul lui o să fie în jur de 6.000lei.

Design-ul este special, spatele nu doar că este îmbrăcat în piele de calitate cu o textură puternică, dar are și o formă specială ce se îngroasă spre zona camerei foto. Eu am testat modelul pe verde – Olive Green, dar Xiaomi 13 Ultra este disponibil și pe negru.

Sistemul de 4 camere foto, realizat în parteneriat cu Leica, de 50MP fiecare: 50 MP telefoto, 50MP periscopic, 50MP wide și 50MP ultrawide – toate cu senzori de mari dimensiuni, iese foarte mult în evidență, chiar e un pic șocant și toată zona fiind îmbrăcată în sticlă securizată – pare și ușor de spart, doar pare.

Tot sistemul de camere principal își aduce aminte de obiectivul mare al unei camere foto profesionale Leica. Îmi place mult marginea aurie, se potrivește foarte bine cu restul design-ului.

Nu am reușit să fac prea multe poze, dar vă las mai jos câteva ca să vă dați singuri cu părerea dacă acest telefon, al cărui principal atu este camera foto, chiar merită 6.000lei.

Mi-a plăcut mult stabilizarea foarte bună pe zoom, la aproape 100x am putut poza fără să mă chinui să țin mâna nemișcată.

Camera de selfie are 32 de MP și face niște poza superbe, chiar dacă lumina nu a fost prea bună.

Ecranul de 6,73 inci WQHD+ de 120Hz este pe măsura prețului, nu mi s-a părut wow, dar e ce trebuie.

Procesorul este un snapdragon 8 de generația 2, destul de bun.

Desigur, Xiaomi 13 Ultra este protejat împotriva apei și a prafului prin standardul de protecție IP68, NFC, senzor de amprentă și 5G.

Telefonul este destul de mare și înglobează și o baterie mare de 5000mAH cu încărcare fast-charge de 90W prin încărcătorul din cutie și 50W wireless. În plus, are și reverse charging – poți încărca alte telefoane cu el la 10W.

Din păcate, mai multe detalii nu pot să vă dau pentru că m-am jucat doar 30-40 de minute cu el.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.