fbpx

Gadget Week: 12-19 iunie 2017

Gadget Week: 12-19 iunie 2017

19 iun. 2017 Gadget Week

Știri:

  1. Samsung Bixby este disponibil într-o versiune preview în SUA

La aproape două luni de la lansarea Galaxy S8 și S8 Plus, utilizatorii ar putea obține în sfârșit acces la unul dintre punctele principale de vânzare ale telefoanelor: un nou asistent virtual numit Bixby. Acum două zile, Samsung a anunțat o previzualizare în care unii proprietari S8 și S8 Plus pot testa caracteristicile asistentului Bixby.

Numai un număr limitat de persoane vor primi acest acces timpuriu, spune Samsung, astfel că nu există garanții chiar dacă vă înscrieți. Totuși, îți poți încerca norocul aici.

Deja proprietarii S8 și S8 Plus pot utiliza caracteristici Bixby limitate, cum ar fi realitatea augmentată Bixby Vision, Bixby Home și Memento-uri. Întârzierea în livrarea asistenței vocale complete se datorează dificultăților companiei de a-și optimiza comenzile în limba engleză. Acest lucru are sens, având în vedere faptul că Bixby a fost deja lansată pe deplin în Coreea de Sud.

Detalii

      2. Orange lansează Fab – un program de accelerare pentru start-up-uri românești

În cadrul unui eveniment susținut în prima zi de iCEEfest (cel mai important festival din regiunea ECE și SE Europe dedicat tehnologiilor digitale), Orange ne-a prezentat parcursul celei mai apreciate rețele de telefonie în cei 20 de ani de activitate.

Pe lângă nostalgia momentelor, pe care cei de la Orange au indus cu ajutorul unui video drăguț care să ne amintească evoluția rețelei, Orange a anunțat și un nou proiect de accelerare a startup-urilor – Orange Fab, disponibilitatea serviciului Apel Wi-Fi pentru toți clienții Orange și o demonstrație de funcționalitate pentru 5G.

19238272_1696160833747334_411322743859186438_o

Programul Orange Fab include o etaptă de accelerare a produselor sau serviciilor înscrise, implementarea proiectului-pilot și un demo day.

Beneficii:

  • Dezvoltarea produselor;
  • Mentorat oferit de către membrii Orange și partenerii săi;
  • Acces la tehnologiile Orange și ale partenerilor săi;
  • Spațiul de lucru în cadrul Tech Hub;
  • Posibilitatea de a dezvolta proiecte pilot care să includă integrarea cu produse Orange deja existente;
  • Acces la rețeaua de distribuție a Grupului Orange pentru validarea internațională a produselor;
  • Experiența Orange România în colaborarea cu ecosistemul de startup-uri din proiecte precum Innovation Labs și integrarea soluțiilor generate de acestea în proiecte complexe precum cel de Smart City dezvoltat în Alba Iulia;
  • Participarea la un Demo Day național, în București, și unul internațional, la Paris.

Apel Wi-Fi

Cu serviciul Apel Wi-Fi disponibil atât la abonament, cât și la cartela PrePay poți face apeluri peste orice conexiune wireless, chiar dacă nu ești în aria de acoperire a rețelei mobile. Este foarte simplu: selectezi o rețea wireless de internet, apoi folosești rețeaua Wi-Fi pentru a apela.

Serviciul Apel Wi-Fi este disponibil în premieră la Orange. El se activează automat, împreună cu serviciul Apel 4G, pentru telefoanele compatibile Android sau manual, din meniul telefonului, pentru modelele compatibile iPhone.

Mai multe detalii aici.

Demonstrație funcționalitate 5G

Orange România a pregătit la ICEEfest și o demonstrație de funcționalitate a tehnologiei  5G și a beneficiilor pe care inovațiile susținute de o astfel de tehnologie le poate aduce. Demonstrația a fost realizată alături de Symme3D, prin imprimanta Biotech One.

Detalii

     3. Noi tarife pentru UE

Începând cu data de 15 iunie 2017, minutele, SMS-urile si datele consumate în roaming în interiorul Uniunii Europene și țărilor din Spațiul Economic European (SEE) se vor scădea din resursele naționale incluse. Dupa epuizarea acestora, consumul va fi tarifat la fel ca în Romania, în afara propriei rețele.

Lista celor 28 de state membre UE – click aici.

Detalii

     4. Noi monitoare de gaming de la LG

LG a lansat o gamă completă de monitoare destinate pasionaților de gaming ce include un panou de gaming 144Hz IPS 21:9 Curved UltraWide (34UC79G), reprezentând un pas semnificativ în dezvoltarea tehnologiilor inovatoare pentru monitoare.

Disponibile în mai multe versiuni, noile produse cuprind un set extins de funcții pentru cei mai pretențioși gameri, ce includ: tehnologie FreeSync (poate și G-sync în viitor), Motion Blur Reduction 1ms, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer și multiple moduri de Gaming.

Noua gamă de monitoare primește un design interesant, în culori cu nuanțe de roșu și picior de sprijin V-shape ce se va integra perfect într-o configurație gaming de ultimă generație.

IMG_3953

Primul ecran de gaming din lume, curbat, la frecvență 144Hz IPS 21:9 UltraWide, 34UC79G, combină un refresh extrem de rapid cu tehnologia avansată Motion Blur Reduction pentru o experiență de gaming fără precedent. Monitorul poate afișa succesiuni rapide de imagini lipsite de enervantele efecte de tearing și stuttering, în culori precise, din orice unghi, fără distorsiuni.

Detalii

      5. Următorul Google Pixel va fi produs de LG

Se pare că Google a decis să rupa colaborarea cu HTC în favoarea coreenilor de la LG. Informația nu este încă una oficială, însă toate indiciile sunt pro LG. LG a mai colaborat cu Google pentru seria Nexus și a facut o treabă bună.

Un bug în Android Issue Tracker ce are legatura cu USB Power Delivery, a dus către această informație. Bug-ul a fost descoperit de un angajat LG, iar un angajat Google a cerut mutarea acestuia în Android > Partner > External > LGE > Taimen > Power.

Detalii

6. 20 GB cadou de la Orange

Data de 6 iunie reprezintă momentul în care, acum două decenii, compania deschidea comercial rețeaua mobilă. Pentru a sărbători loialitatea celor peste 10 milioane de români care au ales serviciile Orang, toți clienţii vor primi 20 GB pe lună, timp de două luni și 20 de zile de oferte aniversare în magazinul online.

Bonusul aniversar este oferit tuturor clienților, persoane fizice și juridice, cât și utilizatori ai cartelelor pre-plătite, indiferent de vechimea pe care o au în rețea. Bonusul va fi disponibil prin activarea acestuia o singură dată în Contul meu Orange, fie din aplicație, fie pe desktop. Pentru activare, clienții cu telefoane Android și iOS își pot descărca ultima variantă a aplicației Contul meu din PlayStore și din AppStore. Perioada de activare este între 6 iunie – 30 iunie. Bonusul de internet se va consuma înaintea resurselor incluse în abonamentele clienților și a opțiunilor configurate de utilizatorii de cartele pre-plătite.

Detalii

     7. Detalii despre primul laptop de gaming cu ecran curbat – Acer Predator 21X

 

Eu și una bucată de super laptop #acer #predator21x ♡ #gaminglaptop

A post shared by Victoria (@vickytoriawow) on

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.