fbpx

Gadget Week: 9 – 16 octombrie 2016

Gadget Week: 9 – 16 octombrie 2016

16 oct. 2016 Gadget Week

Ediția Gadget Week live:

1. Orange îți închiriază cel mai nou model iPhone.

În program se pot înscrie clienții Orange, persoane fizice și mici întreprinzători, care dețin un abonament cu valoare mai mare de 14 euro și o vechime în rețea de cel puțin 12 luni și care să nu fi avut abonamentul suspendat pentru neplată în ultimele 12 luni.

Top Upgrade este disponibil împreună cu abonamentele Orange Me fără telefon (Orange Me 11, Orange Me 17 sau Orange Me 23), încheiate pentru o perioadă de minim 24 de luni, și nu presupune un avans pentru plata telefonului. Astfel, la accesarea programului, clienții trebuie doar să își aleagă tipul de abonament dorit și modelul de iPhone.

Pe următoarea factură Orange vei observa următoarele taxe, începând cu prima lună de abonament:

 • Chiria pentru iPhone, în funcție de modelul de telefon ales:
  • iPhone 7 32 GB (38 euro)
  • iPhone 7 128 GB (43 euro)
  • iPhone 7 256 GB (48 euro)
  • iPhone 7 Plus 32 GB (43 euro)
  • iPhone 7 Plus 128 GB (48 euro)
  • iPhone 7 Plus 256 GB (53 euro)
 • Abonamentul Orange Me fără telefon (11, 17 sau 23 euro)
 • Asigurarea Premium (10 euro)

Sursa

2. Rwanda a lansat primul serviciu național de livrări cu drone din lume.

Guvernul din Rwanda va utiliza dronele pentru o cauză minunată,  pentru a transporta sânge către 21 de centre de transfuzii situate în jumătatea de vest a țării.

fsdf

Dronele și serviciul de livrare sunt operate de Zipline, o companie de robotică cu sediul în California. Pentru început, dronele vor transporta doar sânge, însă parteneriatul internațional dintre UPS, Gavi (Alianța Globală pentru Vaccinuri și Imunizare) și Zipline își propune să ajute la extinderea livrărilor de servicii medicale și vaccinuri care pot salva vieți.

În timpul lungului sezon ploios din Rwanda, foarte multe drumuri devin impracticabile sau inundate de ape. Prin urmare, se întâmplă foarte des ca persoane care au nevoie urgentă de transfuzii să nu primească sângele care le poate salva viața.

Sursa

3. Allview lansează camera de acțiune Visual 360°

Mă bucur să văd că tehnologia a evoluat, prețurile au mai scăzut, și acum îți poți cumpăra o camera 360 bună la un preț decent. De exemplu: noua cameră Visual 360° de la Allview costă doar 799 lei. În plus, vei mai primi un trepied de care vei avea mare nevoie pentru a obțiune imagini nemișcate și o pereche de ochelari Visual VR.

camera

Camera dispune de două lentile poziționate în fața și în spatele dispozitivului. Fiecare lentilă capturează imagini de 180° pe verticală și orizontală, iar impreună acestea formează un câmp de 360 de grade, fără unghiuri moarte. Model asemănător cu LG 360 Cam.

Imaginile Visual 360° vor fi stocate pe un card microSD de până la 32GB.

Prin intermediul aplicației dedicate Visual 360°, utilizatorii vor putea controla camera direct de pe smartphone: vor putea opta pentru fotografii sau înregistrari video, vor obține o previzualizare a imaginilor și vor avea informații asupra duratei de înregistrare sau statusul acumulatorului.

Sursa

4. Căștile HyperX Cloud Stinger au ajuns în România

Căștile HyperX Cloud Stinger au o greutate de 275 de grame și dispun de cupe pentru urechi care se rotesc la 90 de grade pentru un confort sporit pe durata sesiunilor lungi de joc, atât pe consolă, cât și PC. Sunetul precis și calitativ, atât în shooter-ele first person (FPS) cât și în jocurile open environment, este redat de difuzoarele înclinate de 50 de milimetri.

Printre caracteristicile noilor căști se mai numără: microfonul, cadru reglabil și durabil din oțel și comenzi pentru controlul volumului de pe cască – un pic cam greu de accesat până te înveți cu el.

IMG_1382

HyperX Cloud Stinger este compatibil cu mai multe platforme – PC, Xbox One, PS4, Wii U și dispozitive mobile. Folosind două mufe separate jack – audio și microfon.

Sursa

5. Anunțarea câștigătorului concursului de pe Instagram!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.